Algemeen

BenefitCosmetics - kennen jullie het al?

Sinds vorig jaar juni de eerste Sephora opende in Utrecht, waren de producten van dit geweldig leuke merk eindelijk in Nederland te verkrijgen. Over welk merk ik het heb? BenefitCosmetics natuurlijk, het ubercute cosmeticamerk uit de U.S.A. Lees snel verder om meer te weten over de producten van BenefitCosmetics! In 1976 richtten 2 tweelingzussen, Julie en Jane Ford, een make-up winkeltje op in San Fransisco, U.S.A. Het kapitaal wat ze nodig hadden voor de winkel hadden ze verdiend door jarenlang te werken als fotomodellen voor een merk badproducten, grappig he? Het winkeltje werd als snel een succes door de innovatieve producten met altijd een humoristische twist, want wie zegt dat make-up een serieuze bezigheid moet zijn? Nu, 33 jaar later is dat kleine make-up winkeltje uitgegroeid tot een imperium met meer dan 1.000 counters in 25 landen, waaronder dus ook Nederland! Ik zal jullie vast kennis laten maken met enkele best-sellers, de komende tijd zal ik mijn Benefit producten dan uitgebreid voor jullie reviewen. Het bekendste product van Benefit moet toch wel de Benetint zijn, een "cheek-stain" die zorgt voor een gezonde roze/rode flush op je wangen. Het is een vrij vloeibaar goedje dat nog het meeste lijkt op rode-bietensap....maar het werkt wel! Je krijgt een heerlijke roze glow die er heel natuurlijk uit ziet.

Ik als blush-addict ben natuurlijk helemaal fan van de blushes van Benefit, die in schattige vierkante, kartonnen doosjes verpakt zijn. Mijn favoriet van dit moment is de nieuwste, de Coralista. Maar ook de bronzers zijn heel mooi en prettig, die heten de Dallas en Hoola.

Benefit heeft ook een aantal hele fijne highlighters, zoals de High Beam en de Moon Beam, dit zijn de favorieten van heel veel bekende Amerikaanse make-up artiesten!

  Maar ook hun concealers zijn heel fijn, er zijn er heel veel verschillende, in alle soort en samenstellingen en je vind er altijd wel 1 die bij je past. De populairste zijn Boi-ing, Erase paste en de nieuwe Powerflage.

En bij de Benefit counters in Utrecht, Den Haag en Maastricht zijn ook speciale Brow Bars, hier kun je door de Benefit specialistes jouw wenkbrauwen in de perfecte vorm laten shapen. Kortom, een merk waarover jullie vast meer willen weten! En dat gaat helemaal goed komen de komende weken, want ik heb zoveel leuke spulletjes van Benefit! Je kunt de producten van Benefit eens op je gemak bekijken op hun Engelse website (die helaas niet verzenden naar Nederland) of je stapt de dichtsbijzijnde Sephora eens binnen, die vind je gelukkig ook in steeds meer plaatsen. Als je niet kunt wachten en toch graag wat van Benefit wil proberen, neem dan een kijkje op HQhair.com, een Engelse webwinkel met vrij veel Benefit in hun assortiment. HQhair.com verzendt wel naar Nederland voor een redelijke prijs en ze hebben nog veel meer mooie spulletjes! Bijdrage van Lushious Babe

Deel dit artikel
Back to top