Nieuws

Neutrale nagellakjes op een rijtje!

De afgelopen paar weken heb ik een aantal malen de vraag voorbij zien komen wat mijn favoriete neutrale nagellakjes zijn. Deze week heb ik speciaal voor degenen die benieuwd zijn mijn favoriete negen neutrale lakjes op de gevoelige plaat vastgelegd. Benieuwd of jouw favoriet hier ook tussen te vinden is? Lees dan snel even verder voor meer informatie en natuurlijk de negen kleurtjes! Allereerst even het volgende: Ik heb vandaag een selectie gemaakt van voor mij persoonlijk neutrale en draagbare nagellakjes. Dit is iets anders dan neutrals of nudes. Een kleurtje is voor mij neutraal wanneer ik het bij verschillende outfits kan dragen, of een aantal dagen op mijn nagels kan laten zitten zonder er naar om te kijken. De kleuren kunnen dus verschillen, en soms best donker zijn, maar: draagbaar en neutraal qua kleurstelling. Light Affair van MAC  is bijvoorbeeld een prachtige bleek grijze kleur met een vleugje lila/bruin. Heel draagbaar. De Color Club Who are you wearing is een tint in dezelfde richting, maar iets minder aanwezig en meer subtiel. Mouse van American Apparel is een van mijn favoriete neutrale kleuren en You’re A Doll uit de OPI Holiday in Toyland collectie is echt een unieke nude kleur met een micro rode glitter, maar toch ook weer als geheel tamelijk onopvallend en draagbaar. In mijn top negen zien jullie trouwens opvallend veel OPI nagellakjes terugkomen.

Color Club - Who are you wearing, MAC - Light Affair en OPI - Sand in my Suit
American Apparel - Mouse , Herome – Brussels en Diamond Cosmetics - Taupe Shimmer OPI - Barefoot in Barcelona, OPI – Tickle my France Y en OPI – You’re A Doll!

Hieronder vinden jullie de linkjes nog even naar de artikelen waarin je meer kunt lezen over de kleuren, de collecties en eventuele verkrijgbaarheid. Let wel: Niet alle kleuren vind je terug in vaste collecties waardoor het wel eens wat lastiger is om de verkrijgbaarheid op dit moment te achterhalen.

Ik ben natuurlijk erg benieuwd welke kleuren en merken jullie gebruiken wanneer je een dagje (of meer) kiest voor een neurtale kleur? Laat vooral even een berichtje achter! Bijdrage van Wendy

Deel dit artikel
Back to top