Nieuws

Chanel no. 5 eau premiere purse spray

In 2008 bracht Chanel een nieuwe versie uit van de klassieke eau de toilette uit 1924, Chanel no.5, die de naam Eau premiere kreeg. Een compleet nieuwe intepretatie van de bestaande geur, die weliswaar dezelfde geurnoten heeft maar door een nieuwe compositie toch heel anders ruikt. Vanaf deze maand kun je deze fijne geur, samen met haar twee oudere zussen, ook kopen in een prachtige purse spray. Zoals Coco Chanel nooit haar huis zou verlaten zonder haar Chanel 2.55 tas, haar lipstick en haar parfum....zo hoort iedere vrouw toch haar parfum bij zich te dragen! Maar ja, de mooie fles eau de toilette van Chanel no.5 uit dit artikel, past niet zo heel simpel in een handtas natuurlijk. Gelukkig is er nu een fraaie oplossing, kijk snel verder....

Eau premiere is een zachte, delicate intepretatie van de klassieke Chanel no. 5 geur. Doordat de Ylang-ylang (uit de Comoren) minder aanwezig is dan in de orgineel wordt de hele geur frisser. De geur die blijft is overduidelijk Chanel n0. 5, maar dan lichter, luchtiger en misschien zelfs jonger.  Het lijkt mij dan ook een erg geschikte "instap" versie van de klassieke no. 5, zeker in deze handige purse spray, gemak dient de mens natuurlijk en deze beauty is behalve prachtig ook erg praktisch. De purse spray flacon lijkt sprekend op de verpakking van een Chanel lipstick, de flacon heeft ongeveer dezelfde vorm, maar dan 4 slagen groter zowel in de lengte als in de breedte. De flacon is gemaakt van zwart, glanzend, stevig kunstof met zilveren details, aan de zilveren details kun je zien dat het hier gaat om de eau premiere. De no 5. eau de toilette heeft gouden details en de eau de parfum is zelfs nog iets uitbundiger versierd.

Het handigste aan deze flacon is dat deze geen losse dop heeft, maar een twist systeem. Door de draaien aan de bovenste helft van de flacon, wordt de flacon een stukje hoger en wordt het spraysysteem zichtbaar. In de flacon zit 20 ml eau premiere, maar gelukkig vinden we in de verpakkingen nog twee glazen flesjes met nog eens elk 20 ml navulling. Het navullen is erg eenvoudig, je trekt het spraysteem zonder problemen uit de huls en zo wordt het glazen flesje zichtbaar. Het is dan slechts een kwestie van het flesje vervangen en je kunt er weer een hele tijd tegenaan.

De Chanel coffret no.5 eau premiere spray is volgens mij informatie slechts tijdelijk verkrijgbaar, in de verpakking vind je de purse spray met twee navullingen waardoor je in totaal 60 ml eau premiere koopt. De adviesprijs van dit prachtige product is EUR 89,50, zoals gezegd vind je bij de Chanel verkooppunten ook purse sprays van Chanel no. 5 eau de toilette, eau de parfum (binnenkort ook nog te zien!) maar zijn er ook versie''s te vinden van Coco mademoiselle en Chance.

Deel dit artikel
Back to top