Nieuws

Wie test er de nieuwe Estée Lauder Daywear creme met ons?

Vandaag heb ik een leuke oproep voor een mooi testpanel! Sinds deze week liggen de vernieuwde, verbeterde Estée Lauder Daywear advanced multi-protection anti-oxidant moisturizers SPF 15 in de winkels. De bestaande Daywear producten waren al bijzonder goed in het beschermen van de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf, maar de nieuwe producten heeft een nog effectiever Super anti-oxidant complex dat de huid de hele dag lang beschermt tegen vrije radicalen. Nu mag ik van Estée Lauder een testpanel samenstellen van in totaal 6 vrouwen (inclusief mijzelf) dat één van de nieuwe producten gaat testen. Lees je snel even verder als je mee wilt doen?

De Daywear productlijn is in principe geschikt voor jonge vrouwen van 18 tot 45 jaar, al is die leeftijdsgrens heus niet zo strikt. De DayWear moisturizers ofwel dagcreme''s beschermen de huid tegen vroegtijdige veroudering, maar het zijn geen anti-rimpel producten. Het is extreem belangrijk om de huid ook al op jongere leeftijd goed te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Zo hamer ik er eigenlijk altijd op om vanaf jonge leeftijd al een dagcreme te gebruiken met een goede beschermingsfactor die de huid tegen schadelijke UVA & UVB stralen beschermt. Maar in onze wereld liggen er nog meer schadelijke invloeden op de loer, zo heeft het milieu wel degelijk een schadelijke invloed, waardoor de huid ook meer bescherming nodig heeft dan jaren geleden.

Gelukkig werken cosmeticabedrijven constant aan het verbeteren van hun formules en zo heeft Estée Lauder de nieuwe Daywear producten voorzien van de nieuwste en innovatieve technologie die de antioxidanten langer werkzaam laat zijn in hun producten. Hierdoor wordt de huid op 3 niveaus beschermt:

 • de vrije radicalen worden de hele dag lang bestreden door het Super anti-oxidant complex, vrije radicalen zorgen voor schade aan de huid, denk aan verlies van stevigheid & glans en pigmentstoornissen
 • het geavanceerde UV-filter zorgt voor de beste bescherming tegen UVA straling, UVA straling veroudert de huid in een sneller tempo.
 • door een mooie mix van vochtinbrengende stoffen, waaronder hyaluronzuur wordt de huid intensief gehydrateerd en in stand gehouden, de natuurlijke vochtbarriere in de huid beschermt daardoor extra goed.


De productlijn van de nieuwe Daywear advanced multi-protection anti-oxidant moisturizers  met SPF 15 bestaat uit 4 producten, die elk geschikt zijn voor een ander huidtype:

 • DayWear creme SPF15 voor een droge huid met een weelderige textuur, pot 50 ml EUR 54,00
 • DayWear creme SPF15 voor een normale/gemengde huid met een frisse, maar volle textuur, pot 50 ml EUR 54,00
 • DayWear lotion SPF15 voor een vette huid, een olievrije lichte lotion, flacon 50 ml EUR 54,00
 • DayWear Sheer tint release moisturizer SPF 15, voor alle huidtypes, met een fris tintje, tube 50 ml EUR 54,00

Ik heb zelf de creme in huis om die uitgebreid te testen en mijn verslag uit te brengen op de nieuwe Nederlandse Facebook pagina van Estée Lauder, maar alleen is maar alleen en dus ben ik op zoek naar collega''s testers. Lijkt het jou leuk om ook een full size pot van deze fijne (want ik heb hem al even in huis!) te ontvangen van Estée Lauder om deze goed te testen? En heb jij een Facebook account? Zorg dan dat je heel snel gaat naar de Facebook pagina van Estée Lauder Nederland en zorg dat je fan wordt!

Daarna ga je nog veel sneller naar de Facebook pagina van Lushious Beauty en daar meld je je aan bij de oproep die er staat, graag onder vermelding van jouw leeftijd, huidtype en motivatie. Doe het wel snel, want ik kies morgen al 5 dames/meiden uit die deel mogen nemen aan het testpanel! A.s. maandag 24 januari 2011 zal Estée Lauder julie test-exemplaar opsturen waarna jullie lekker kunnen gaan smeren en testen. De testresultaten moeten uiterlijk 3 februari 2011 aan mij gemaild worden, het gaat natuurlijk niet om een erg lange testperiode, maar in die tijd kun je vast wel een eerste indruk beschrijven. Even in het kort de "regels" :

 • zorg dat je een Facebook account hebt
 • zorg dat je fan bent van de Facebook pagina van Estée Lauder Nederland (<--klik)
 • zorg dat je fan bent van de Facebook pagina van Lushious Beauty (<--klik)
 • laat een reactie achter op de Facebook pagina van Lushious Beauty, bij de oproep voor het testpanel
 • de uitgekozen testpanel leden krijgen voor maandag 24 januari 2011 een berichtje via Facebook en zullen het product opgestuurd krijgen
 • de review moet voor 3 februari 2011 worden ingeleverd
 • hou er rekening mee dat de review wordt gepubliceerd op Lushious Beauty, alsook op de facebook pagina''s van Estée Lauder en Lushious Beauty

Veel succes en meld je gezellig aan, het is een hele fijne kans om kennis te maken met de nieuwste producten van Estée Lauder, je krijgt toch maar mooi een hele pot creme t.w.v. EUR 54,00 opgestuurd!

Deel dit artikel
Back to top