Algemeen

Retweet en win-actie YSL Parisienne i.s.m. Parfumerie.nl

Vandaag gaan we een leuke Twitter win-actie doen in samenwerking met één van de meest uitgebreide parfumwebshops die Nederland rijk is, Parfumerie.nl .Wij zijn fan van Parfumerie.nl omdat zij altijd als één van de eerste winkels de nieuwste parfums en huidverzorging in hun webshop opnemen, daarnaast bezorgen ze bijzonder snel en verkopen ze de prachtigste merken. Vandaag kun je een heerlijke grote fles Parisienne eau de parfum van Yves Saint Laurent winnen van maar liefst 90 ml t.w.v. EUR 85,00 en het enige wat je daarvoor moet doen is ons beide volgen op Twitter en een tweet sturen met een bepaalde tekst, lees snel even verder.... Parisienne van Yves Saint Laurent is een zeer vrouwelijke geur, die ook een beetje edgy is door de topnoot van vinyl en de vrij mannelijke basis van sandelhout. Het gezicht van de geur bij de introductie was Kate Moss, zij belichaamt de geur heel goed, ze is ook prachtig en vrouwelijk om te zien, maar heeft ook dat rauwe randje van Parissiene. In dit artikel kun je mijn complete review lezen, hieronder een korte quote uit die review:

Sinds ik de geur voor het eerst rook was ik verkocht, dit is echt de musthave parfum van deze herfst/winter voor mij, het is een heerlijk vrouwelijk en sensueel parfum vol met tegenstrijdigheden. De geur is als volgt opgebouwd:
  • top : vinyl (denk aan nagellak), veenbes en braambes
  • midden : damascusroos, viooltje en de pioenroos
  • basis : patchouli, vetiver, muskus en sandelhout
De geur heeft in het begin iets pittigs, wat overgaat naar de vrouwelijke en frisse middentonen en eindigt in een sexy combinatie van muskus en sandelhout (dat heeft iets mannelijks…hmmmm).
Wil je de flacon Parissienne eau de parfum van 90 ml winnen?

Dat kan dus als je vandaag of morgen een tweet stuurt met de volgende tekst, neem hem letterlijk zo over, kopieer en plak dus voor de zekerheid: Ik volg @Lushiousbabe en @parfumerie en maak zo kans om een fles YSL Parissiene twv EUR 85 te winnen! Meedoen kan t/m 31 jan Zorg er natuurlijk ook voor dat je ons beide volgt op Twitter, http://twitter.com/lushiousbabe en http://twitter.com/parfumerie. Je kunt vandaag en morgen de hele dag tweets sturen, de win-actie eindigt op 31 januari 2011 om 23.59 uur, we maken de winnaar op 1 februari 2011 via Twitter en Facebook bekend en Parfumerie.nl gaat de prijs rechtstreeks sturen naar de winnaar. Doe vooral weer gezellig mee vandaag en morgen! Heb je geen Twitter en ben je toch een echte parfumfan? Dan hebben we vandaag nog een hele mooie Valentijnswin-actie voor jullie, waarbij je geen Twitter of Facebook nodig hebt, hou ons dus zeker in de gaten! Natuurlijk moet je ook zeker regelmatig een kijkje nemen in de webshop van Parfumerie.nl! Bijdrage van Debbie

Deel dit artikel
Back to top