Nieuws

Twitter vraag van de week

Vorige week hebben wij een nieuwe rubriek geïntroduceerd bij Lushious Beauty waarop jullie ook deze week weer massaal hebben gereageerd. In deze nieuwe reeks stellen wij jullie wekelijks een Twitter vraag waarop je kunt reageren. Wij maken vervolgens een selectie uit al jullie berichtjes en plaatsen deze selectie op onze website. Ben je nieuwsgierig of jouw Tweet deze week is geplaatst? Lees dan snel verder! In het eerste artikel dat in deze reeks verschenen is hebben wij kunnen lezen welke de grote nagellakjes favorieten waren van onze lezeressen. Deze keer waren wij enorm benieuwd welke parfums/geuren er momenteel favoriet zijn bij jullie. Nou, dat hebben we geweten. Echt enorm leuk dat jullie zo massaal hebben gereageerd!

“Welke geur/parfum is momenteel jullie grote favoriet?”

Bij het bekijken van jullie antwoorden vielen een aantal geuren, merken en aspecten op die wellicht wel leuk zijn om even te noemen. Zo kwamen tussen mijn reply''s de Chanel parfums enorm vaak voorbij in verschillende varianten, daarnaast is en blijft Be Delicious van DKNY een van de top geuren onder onze Twitter volgers/lezeressen en ook de Alien variaties van Thierry Mugler hebben wij veelvuldig als favoriet voorbij zien komen.

Ik vind het persoonlijk enorm moeilijk om een favoriet te noemen, wat dat betreft vind ik het bijzonder knap dat jullie dit wel hebben kunnen doen. Voor mij zijn er een aantal merken die veelal raak ‘schieten’ met hun geuren waaronder Chanel, Nina Ricci, Marc Jacobs, Escada en DKNY. Ik ben dan ook met smart aan het wachten op de nieuwe Splash geuren van Marc Jacobs en de zomergeuren van Escada, tja, die zijn voor mij echt en must have.

Momenteel draag ik Prada Infusion D’iris veel, maar ook dit is afhankelijk van mijn humeur, het jaargetijde, de weersomstandigheden en zelf kledingkeuze. Voor mij is het vooral belangrijk dat ik een geur kies die bij mij past en dat kan per week of zelfs per dag verschillen. Gelukkig hebben de parfummakers enorm veel varianten ontwikkeld en kunnen we heerlijk afwisselen, dat doe ik dan ook graag! Ook ik (Debbie) stelde de vraag aan mijn volgers en direct overstroomde mijn Tweetdeck met de fijnste geuren, ik kwam veel bekende namen tegen maar sommige aanraders waren bij mij echt volledig onbekend. Toch wel leuk om zo weer op leuke ideetjes te komen! Momenteel is Love, Chloé bij mij toch wel favoriet, samen met Chanel no.5 eau premiere die ik nu ook mee kan nemen in mijn tas (zie dit artikel over de prachtige tasverstuiver), maar mijn favoriet wisselt echt heel snel. Net zoals Wendy kies is bewust een geur uit bij mijn stemming, het weer maar bekijk ik ook waar ik die dag naartoe ga. Ben ik thuis aan het werk, dan kies ik sneller voor een echte comfort geur zoals Chloé Eau de Fleurs Neroli of Estée Lauder Sensuous. Heb ik afspraken buiten de deur, dan kies ik sneller voor een klassieke, powerparfum zoals Chanel no.5, Sisley''s eau de soir of Chloé, vaak past zo''n parfum dan ook beter bij de outfit die ik dan draag. Ik heb trouwens nog een leuke tip voor jullie, binnenkort brengt Dior een nieuwe versie uit van de Miss Dior Cherie eau de parfum en die is echt heeerlijk! :-) Houd dan onze Twitter accounts goed in de gaten en beantwoord volgende keer ook de vraag van de week. Je vindt ons hier: Debbie en Wendy. Tot dan! Bijdrage van Debbie en Wendy

Deel dit artikel
Back to top