Algemeen

Win een Valentijn parfumproeverij voor twee bij In Fine

Een poosje geleden heb ik jullie een heleboel verteld over mijn bezoekje aan In Fine. Dit is een winkel waarin je onder andere parfumproeverijen kunt beleven. Alle ‘In Fine’ parfums zijn ontwikkeld door maître parfumeur Jean Patout, een gerenommeerde ‘neus’ die destijds voor diverse modehuizen (waaronder Lancôme) parfums gecreëerd heeft. Vandaag hebben wij een speciale Valentijn winactie in petto, lees snel verder hoe jij een romantisch arrangement voor twee kunt winnen! Bij In Fine krijgt je de kans om onder deskundige begeleiding van Marie-José Keur -van Roosmalen een parfum te kiezen welke perfect past, uit een collectie van meer dan 50 parfums. Met de favoriete parfums wordt je geparfumeerd en zo wordt er gecontroleerd of deze parfums goed bij je ontwikkelen. Op deze manier kom je uit bij een mooi passend parfum. Mijn ervaring met deze parfumproeverij lees je hier terug. Lushious Beauty heeft samen met In Fine een enorm leuke Valentijn winactie voor jullie opgezet. Wij mogen namelijk een volledig verzorgde parfumproeverij weggeven voor twee personen bij het In Fine filiaal in Haarlem. Wat is er nu leuker om rond Valentijnsdag jouw geliefde te verrassen en samen de parfum te gaan ontdekken die helemaal bij jou/jullie past! De winnaar van het arrangement beleeft samen met zijn/haar partner een gezellige middag inclusief een glas bubbels, een lekker sapje en een hapje om na afloop van de proeverij allebei een fles parfum van 30 ml t.w.v. EUR 49,00 per stuk mee naar huis te mogen nemen. Wat moet je doen om dit leuke In Fine arrangement te winnen?

  • Plaats hieronder een reactie waarin je ons verteld over jouw Valentijn. Ben je pas verliefd, misschien nog wel stiekem verliefd of ben je al tien jaar gelukkig getrouwd? Waar zijn jullie elkaar tegen gekomen? Kortom: vertel!
  • Let goed op dat je een correct email adres gebruikt zodat wij op maandag 7 februari 2011 contact met de winnaar kunnen opnemen. Zorg ook dat jij en jouw Valentijn beschikbaar zijn in de periode rondom Valentijnsdag, je moet vanzelfsprekend zelf voor vervoer zorgen.
  • In overleg met de winnaar en In Fine Haarlem zullen wij een datum plannen waarop de parfumproeverij plaats zal vinden.
  • Deelnemen kan tot en met zondag 6 februari 2011.

Naast deze winactie hebben wij nog een leuke attentie voor degenen die dit arrangement graag willen boeken voor jou en je geliefde.  Wij mogen onze lezeressen namelijk een speciaal Lushious Beauty Valentijnsdag arrangement aanbieden: Dit Lushious Beauty Valentijnsdag arrangement bevat een gezellige parfumproeverij voor twee personen inclusief een lekker drankje en een hapje. Aan het einde van de proeverij ontvangen  jij en je partner een tasverstuiver met jouw favoriete parfum. Voor dit speciale arrangement betaal je samen slechts EUR 30,00 (op basis van twee personen). Reserveren kan bij In Fine Haarlem - 023 5344750. Geef bij jouw reservering aan dat het gaat om het speciale Lushious Beauty Valentijnsdag arrangement. Meer informatie over In Fine vind je hier.

Bijdrage van Wendy

Deel dit artikel
Back to top