Nieuws

MAC Bronze Everyday collectie NL release 9 april 2011

Iedere jaar lanceert MAC aan het begin van de zomer of het einde van de lente hun legendarische Bronzing collectie, die altijd tijdelijk verkrijgbaar was, tot verdriet van velen. Gelukkig hebben ze nu ook ingezien dat dat eigenlijk niet zo handig is, want we willen er niet alleen in de zomermaanden gebronsd en gezond uitzien, juist in de wintermaanden kunnen we wel een zonnetje in een doosje gebruiken. Vandaar dat op 9 april 2011 de Bronze Everyday collectie gelanceerd wordt, niet tijdelijk  maar dus voorgoed in het assortiment. En dat is heel goed nieuws, zeker voor de liefhebbers van de Skinsheen leg spray en Lustre drops. Kijk snel verder.... Alle producten uit deze collectie zullen dus worden toegevoegd aan het vaste assortiment, al waren de berichten in het begin een beetje verwarrend. Sommige producten zoals de bronzers en de Mineralize skin finishes zijn zelfs al opgenomen in het huidige assortiment, helemaal nieuw zijn de Mineralize Skin Finishes Natural Give me sun en Sun Power, twee vrij donkere kleuren die weer perfect geschikt zullen zijn als bronzers.Inmiddels is duidelijk dat de producten vanaf 9 april 2011 bij alle MAC verkooppunten te koop zullen zijn, kijken jullie even mee naar een opsomming van de producten?

The all-bronze, all-the-time trend is ascending. High and low, Jersey Shore to Jakarta, it’s always sunny somewhere, and “orange” is officially over! MAC Bronze Everyday is reflecting the trend to be tan in all seasons, and it’s no accident that our Bronzing innovations are making it all that much more attractive….. and easy. Great news: It’s back for good…… Skinsheen Leg Spray the long-wear gel/mousse body makeup that sheers on legs, arms, decolletage for a subtle golden glow. Water resistant three times over. Love your Lustre Drops? They’re back too, for that touch of chic luminosity, an ethereal glow wherever applied. Two new golden shades of Mineralized Skinfinishes Natural plus Mineralize Skinfinishes and Bronzing Powders complete the collection, making MAC all about one-stop Bronzing.
Mineralize Skinfinish Natural EUR 25,00
 • Give Me Sun! - Light summery peach tan
 • Sun Power - Deep terracotta bronze
Mineralize Skinfinish EUR 27,50
 • Soft & Gentle - Gilded peach bronze
 • Gold Deposit - Soft reflective golden bronze
Lustre Drops EUR 25,00
 • Pink Rebel - Blue pink with gold pearl
 • Sun Rush - Peach bronze with gold pearl
Bronzing Powder EUR 22,00
 • Refined Golden - Finely spun gold with soft pearl finish
 • Golden - Muted golden tan-beige with gold shimmer
 • Bronze - Muted bronze-brown with gold shimmer
 • Matte Bronze - Bare shouldered bronze
Skinsheen Leg Spray EUR 34,00
 • Medium Dark - Sheer soft bronze with golden tan pearl
 • Dark - Golden bronze

Zijn jullie blij met deze aanvulling op het vaste assortiment? Ik wel hoor, tenslotte is een bronzer gewoon een onmisbaar product in mijn dagelijkse make-up. De Lustre Drops zijn ook heel fijn om door foundation te mengen als je net iets meer glans wilt hebben of om plaatselijk aan te brengen voor een tikje "glow". En onze bleke benen en armen kunnen de hulp van de Skinsheen spray juist in de winter of lente wel gebruiken, het is een afwasbare spray die de huid direct een tintje geeft, het is dus geen zelfbruiner. Visagisten lopen ermee weg omdat het een prachtige kleur en glans geeft en daarbij heel lang perfect blijft zitten, ideaal voor fotoshoot''s maar dus ook voor een gezellig feestje! Bijdrage van Debbie

Deel dit artikel
Back to top