Algemeen

Testpanel : Embryolisse Lait-creme concentré

Als jullie LushiousBeauty al langer volgen hebben jullie wellicht al eens gelezen over de befaamde Embryolisse Lait-creme concentré? Deze multi-functionele creme is immens populair in landen als Frankrijk, de Verenigde Staten en in verschillende Aziatische landen, nu gaat de creme ook de harten van ons Nederlanders veroveren. Sinds kort is het complete assortiment Embryolisse producten ook te koop in Nederland, je vindt via de website www.embryolisse-nl.nl alle informatie over het uitgebreide assortiment en de verkooppunten. Het leek mij een leuk idee om de fijne Lait-creme concentré te laten testen door mijn lezers, je kunt je dus opgeven voor het Embryolisse testpanel, lees snel even verder welke testers ik zoek...... De creme is multi-functioneel en vrijwel geschikt voor ieder huidtype, met uitzondering wellicht van een heel vette huid. De creme zorgt voor intense hydratatie, verzacht en verfijnt te huid door deze goed in balans te brengen. Doordat de huid weer in balans is, kan de natuurlijke huidbarriere  zich herstellen waardoor deze beter beschermt tegen invloeden van buitenaf. De creme is zowel overdag als ''s nachts te gebruiken en is in principe geschikt voor alle leeftijden, de creme heeft echter geen specifieke anti-aging werking (daarvoor heeft Embryolisse wel een interessante aparte lijn). Visagisten over de hele wereld zijn gek op de creme die ook erg fijn is te gebruiken als primer onder make-up, het zorgt voor een langere houdbaarheid en geeft de make-up een frisheid die zij zo graag willen. Ze gebruiken de creme ook als simpele make-up reiniger, met een wattenschijfje of wattenstaafje met de creme kun je heel simpel de make-up verwijderen om zo snel weer een nieuwe make-up aan te brengen als de look daarom vraagt. Maar de creme kan natuurlijk door iedereen gebruikt worden, het is ook een hele prettige gezinscreme die heerlijk zacht aanvoelt en ruikt, geen paraben bevat en zelfs geschikt is voor de kinderhuid. Kortom, een musthave in ieders badkamerkastje! En 4 gelukkige dames (of heren) kunnen nu een grote tube van 75 ml Lait-creme concentré testen t.w.v. EUR 16,75, samen met redactrice Wendy. Hoe kun je meedoen?

  • ga naar onze Facebook pagina, wordt "fan"/lid en meld je aan bij de oproep die op de pagina staat
  • laat weten hoe oud je bent, welk huidtype je hebt en welke producten je nu gebruikt. Wil je de creme met meerdere mensen in jouw gezin testen, laat dat ook even weten!
  • meld je aan voor zondag 6 februari 2011 23.00 u, we kiezen 4 personen uit die bekend worden gemaakt op Facebook, de creme wordt maandag 7 februari 2011 naar de testers verstuurd.
  • in de week van 21 februari 2011 verwacht ik van de testers een korte review/gebruikservaring te ontvangen, de exacte regels zullen de testpersonen nog ontvangen.

Natuurlijk zullen jullie hierna de testresultaten terug zien op Lushious Beauty, binnenkort zullen we jullie ook verschillende andere producten van Embryolisse laten zien in reviews, meer informatie over de producten vind je op www.embryolisse-nl.nl Bijdrage van Debbie

Deel dit artikel
Back to top