Algemeen

TRIND caring nail colors zomer 2011

Jullie weten hoe gek wij zijn op de nagelverzorgings- producten van TRIND, dat is zeker geen geheim, maar kennen jullie ook de gekleurde nagellakjes van TRIND? De Caring nail colors zijn gekleurde nagellakjes, die de nagels voorzien van een prachtige kleur maar deze tegelijkertijd ook extra verzorgen, net zoals de andere TRIND producten. Sinds vorig jaar brengt TRIND ieder half jaar een kleine trend collectie uit, met mooie kleurtjes passend bij het seizoen. Deze zomer kiest TRIND voor lekkere opvallende kleuren zoals paars, fuchsia, oranje en groen. Kijken jullie samen met mij even verder? Ik moet zeggen dat de kleurtjes er lekker vrolijk uitzien, ondanks dat ik de fuchsia kleur niet echt herken op de onderstaande foto. Maar het kan natuurlijk ook aan de foto liggen, binnenkort kan ik de lakjes natuurlijk ook "in het echt" aan jullie laten zien d.m.v. foto''s en een filmpje. Het is toch wel een beetje jammer dat TRIND geen leuke namen geeft aan de lakjes en de collectie, waardoor we het moeten doen met de ietwat saaie nummers. Maar...het maakt de lakjes zeker niet minder fijn en mooi, want in gebruik zijn de Caring colors echt erg fijn. [caption id="" align="aligncenter" width="525" caption="v.l.n.r. CC 137, CC 138, CC 139 en CC 140"][/caption] Wat denken jullie? Zal de groene lak (CC 140) iets weg hebben van de musthave nagellak van 2009, de Chanel Jade? En komt de oranje nagellak (CC139) niet een jaartje te laat, het WK voetbal was toch vorig jaar? De paarse kleur (CC 137) ziet er eigenlijk wel apart uit, een combinatie van paars en donkerrood, ik ben benieuwd hoe die in het echt zal zijn.

Maar waarom zijn de TRIND Caring colors nu eigenlijk zo speciaal en prettig? Dat komt door de speciale samenstelling die een aantal belangrijke voordelen biedt:

  • Beschermen de nagelplaat.
  • Versterken de nagel; de speciale ingrediënten worden actief in de nagelplaat, waar zij de eiwitmoleculen koppelen en de structuur van het bovenste nagelplaatje versterken.
  • Repareren beschadigingen op de nagelplaat; deze beschadigingen worden door middel van een natuurlijk proces hersteld.
  • Optimaliseren de glans van de nagellak.
  • Zorgen voor een uitstekende hechting van de lak op de nagel, waarmee de Caring Color lakken langdurig op de nagel blijven zitten!

De nieuwe kleurtjes van de zomercollectie zullen binnenkort in de winkels te vinden zijn, ik zal nog even informeren naar een exacte datum, dat laat ik z.s.m. weten. De Caring nail colours zullen EUR 9,95 per stuk gaan kosten, net als de 24 kleuren uit het vaste assortiment. Je vind de caring nail colours o.a. bij de meeste winkels van Parfumerie Douglas, DA en Etos. Online kun je de producten van TRIND ook bestellen bij www.boozyshop.nl. Wil je meer weten over TRIND? Bekijk dan zeker dit filmpje dat gaat over hun Perfect system, het systeem dat zowel Wendy als ik gebruiken om onze nagels in conditie te houden. Bijdrage van Debbie

Deel dit artikel
Back to top