Algemeen

Kneipp: Valentijnsdag 4 daagse win-actie!

Tijdens Valentijnsdag moet er gemasseerd worden! Samen met Kneipp gaan wij ervoor zorgen dat jullie massaal kunnen gaan masseren tijdens de dag van de liefde want wij organiseren vanaf vandaag vier dagen lang een enorm leuke Valentijnsdag winactie met als prijs: Tien pakketjes massageolie! Wil jij een van deze pakketjes winnen lees dan even snel verder en wie weet staat jouw postbode binnenkort wel met een heerlijk pakketje voor jouw deur! Een van de leukste bezigheden op Valentijnsdag die ik mij kan bedenken is een extra romantische massage. Natuurlijk heb je voor een goed massage een fijne olie nodig en daarvoor ben je bij Kneipp aan het juiste adres. De Kneipp massageolie laat zich goed over de huid laat verdelen en trekt langzaam in. De krachtige aroma’s van de pure etherische oliën zijn dermatologisch getest en bevatten geen kleurstoffen, conserveringsmiddelen, minerale, paraffine- en siliconenoliën. Wij geven vanaf vandaag tot en met maandag tien setjes (t.w.v. EUR 9,99) weg. Deze zetjes bevatten viff mini flacons (50 ml per flacon) in de volgende geurvarianten: Lavendel, Fitness Fris, Amandelbloesem, Wilde Roos en Ylang –Ylang. Wie, wat, waar? Tijdens deze winactie heb je meerdere winkansen. Je kunt namelijk deelnemen op twee verschillende manieren: Op vrijdagavond 4 februari en maandagavond 7 februari geven wij via een Twitter RT actie vier setjes weg, twee op vrijdagavond (vanavond!) en twee op maandagavond. Kans maken is heel makkelijk:

  • Houd mijn Twitter account in de gaten en RT de speciale win-actie boodschap zodra deze in jouw timeline verschijnt.
  • Uiteraard kun je alleen winnen wanneer je Wendy en Kneipp_nieuws volgt.
  • Er zullen op vrijdag en maandag twee winrondes plaatsvinden die maximaal een uur duren. Na iedere ronde kiezen wij een winnaar. Heb jij gewonnen, dan verneem je dat nog dezelfde avond. Stuur dan jouw adresgegevens via een DM en wij zorgen ervoor dat Kneipp jouw prijs na de winactie toestuurt.
Via onze website geven wij ook nog zes van deze heerlijke Kneipp setjes weg. Om kans te maken willen wij graag dat je hieronder antwoord geeft op de volgende vraag:
  • Door welke “beroemdheid/celebrity” wil  jij wel een keertje gemasseerd worden?
  • Let goed op dat je een correct email adres gebruikt zodat wij op dinsdag 8 februari 2011 contact met de winnaars kunnen opnemen.
  • Deelnemen kan tot en met maandag 7 februari 2011.
  • De pakketjes zullen door Kneipp rechtstreeks verzonden worden naar de winnaars.
Heel veel succes en natuurlijk: happy Valentines day!

Bijdrage van Wendy

Deel dit artikel
Back to top