Nagel & Handen

Review: Katy Perry & OPI collectie

Hebben jullie de review van Debbie allemaal gelezen over de Katy Perry & OPI - Last Friday Night nagellak? Deze nagellak viel ons toch wel een klein tikkeltje tegen met name door de zeer transparante finish. Maar als nagellaklliefhebbers zijn wij natuurlijk helemaal niet zo heel snel uit het veld te slaan en dus zijn wij doorgegaan met testen van de  Katy Perry & OPI collectie. Nieuwsgierig naar het resultaat? Lees dan verder voor meer informatie!

 

Toen wij de informatie ontvingen over de Katy  Perry & OPI collectie was ik toch eigenlijk vrijwel direct enorm benieuwd naar de uitvoering van de nagellakjes. De kleuren kwamen bijzonder over en ondanks het feit dat ''crackle'' nagellak niet helemaal nieuw is vond ik de combinatie toch wel redelijk interessant. Kijk even mee naar het mini setje dat ik in huis heb:

Teenage Dream

Not Like the Movies

Last Friday Night

The One That Got Away

In alle eerlijkheid word ik niet heel erg warm van deze collectie. Ik kan mijn vinger er niet precies op leggen maar eigenlijk zijn alle kleurtjes voor mij persoonlijk het net niet. Last Friday Night vind ik niet aanwezig genoeg als glitter top coat en als basislak vind ik de kleur te licht en niet dekkend. Not Like the Movies is een zilver shimmer lakje dat veel laagjes nodig heeft voor een volledige dekking en ik vind de kleur ook niet aanwezig genoeg. Wel bijzonder vanwege de lichte duo chrome die het lakje bevat maar qua uitvoering laat de nagellak te wensen over.

Boven: Not Like The Movies - Onder: Last Friday Night

The One That Got Away is een mooie roze/rode kleur maar heeft toch zeker drie laagjes nodig om een dekking te geven zoals jullie op het nagelwieltje en op de NOTD verderop in het artikel kunnen zien. Daarnaast vind ik de kleur mooi, maar niet heel bijzonder. Tot slot is het voor mij Teenage Dream het leukste lakje uit deze collectie. De roze/zilveren glitters doen wat ze moeten doen en zijn over een mooie basiskleur zeer geschikt.

Boven: The One That Got Away - Beneden: Teenage Dream

Ik gaf het al even aan, ik weet niet precies wat de reden is, maar als nagellakliefhebber is dit niet ‘mijn’ collectie. Dit kan liggen aan de finishes van de lakjes, maar misschien ook een beetje aan mijn leeftijd? Toen mijn dochter (5) de Teenage Dream op tafel zag staan schreeuwde ze het uit dat de prinsessennagellak de mooiste was die ze ooit heeft gezien, en geloof mij maar: Mijn stash blijft niet onopgemerkt hier in huis, ze heeft al heel wat kleurtjes gezien. Ik moet haar trouwens wel gelijk geven, want in het flesje is de kleur oogverblindend. Ik heb natuurlijk nog een kleurtje (of stiekem twee) voor jullie tot NOTD gebombardeerd.

Op de afbeelding hieronder draag ik drie laagjes The One That Got Away en een laagje Teenage Dream.

De Katy Perry collectie bevat vier nagellakjes en een crackle coat. Deze kleuren zijn in full size formaat verkrijgbaar bij Sephora voor EUR 13,95 per stuk. Vooral wanneer je alle vier de kleurtjes wil hebben toch een flink bedrag en daarom wil ik jullie vandaag voorstellen aan het Katy Perry minisetje dat onder andere te koop is bij verschillende filialen van Mooi Parfumerie voor EUR 19,99 per set. Voor meer informatie kun je terecht op de website van OPI: www.opi.nl.

Deel dit artikel
Back to top