Algemeen

Win Clinique Happy Heart voor jouw Valentijn!

Het zal jullie niet ontgaan zijn, over exact 1 week is het Valentijnsdag! Afgelopen week was er de fijne Infine Parfums win-actie (die helaas is afgelopen, de winnaars heeft inmiddels een mailtje ontvangen) en natuurlijk maken jullie ook nog kans op de gezellige setjes massage-olie van Kneipp die Wendy weggeeft (zie voor de "regels" dit artikel). Maar vandaag hebben we nog een win-actie die jullie vast heel "happy" gaat maken! Je kunt nl. de fijne geur Happy heart van Clinique winnen t.w.v. EUR 48,00 voor jouw liefste Valentijn, maar dat mag ook gerust voor jullie zelf hoor! Lees snel even verder! Wij mogen 5 stuks van deze fijne,  happy parfum weggeven en dat doen we natuurlijk aan de lezeres of lezer die wij een extra warm hart toedragen of misschien wel stiekem bijzonder bewonderen. Je mag ook iemand anders "nomineren" die volgens jou dit fijne parfum zou moeten winnen! Maar ik zal jullie eerst even kort iets vertellen over de geur. Ik moet jullie eerlijk zeggen dat ik de geur zelf niet in huis heb, maar wel ken van een snuffelmomentje in de parfumerie. Mijn exemplaar is onderweg, dus ik zal dit artikel nog even aanvullen als ik de geur zelf heb gereviewt, maar ik wilde niet te lang wachten met de win-actie omdat Valentijnsdag al over een week is!

Het geluk zal je nog meer toelachen ! Met blijdschap in het hart verwelkomt Clinique in haar Happy familie een nieuwe geur : Happy Heart , het eerste zusterparfum van onze geliefde Happy en een rijke bloemengeur die het geluk liefdevol omarmt. Deze geur weerspiegelt de vreugdesprong van je hart voor de glimlach van een kind, bij het zien van je familie of gewoon omdat je vlinders in je buik hebt ! Met de komst van Happy Heart, heeft de oorspronkelijke Happy geur een nieuwe, delicate weg gekozen. Meer teder ook, want de emotie die het parfum wil delen is er een van liefde en blijdschap. Happy Heart werd ontworpen voor de hedendaagse vrouw die naar haar hart luistert. Een gepassioneerde, gevoelige vrouw die haar relaties belangrijk vindt. Deze zelfzekere Happy Heart vrouw is jong van geest en bovenal natuurlijk. Happy Heart bundelt een aantal noten die ontworpen werden om de emoties van het hart te prikkelen. Eerst is er een vleugje frisheid : dit verfrissende berglucht akkoord bevat een beetje mandarijn en de verkoeling van komkommer. Naarmate de geur zich verder ontplooit komt er een zee van bloemblaadjes tevoorschijn. Gele sleutelbloemen en waterhyacinten geven de geur een vrouwelijk en gedistingeerd karakter. Sandelhout en blanke houtsoorten bieden harmonie en evenwicht en zorgen voor de mooie herinneringen die blijven bestaan en die het gevoel van het hart verrijken. Deze geur kan om het even waar, om het even wanneer gedragen worden en telkens wanneer je een gevoel van geluk wil oproepen.

Dat klinkt erg fijn! Wie wil dat nu niet winnen? Er is toch altijd wel iemand in jullie omgeving die wel wat extra happiness kan gebruiken? Wat moet je doen om kans te maken op één van de vijf flessen Clinique Happy heart eau de toilette van 50 ml t.w.v. EUR 48,00?

  • laat een comment achter bij dit artikel en laat ons daarin weten waarom nu juist jij onze bewondering of liefde verdiend? Misschien help je iedere dag wel jouw moeder om de vaatwasser leeg te ruimen? Of misschien doe je vrijwilligerswerk bij een bejaardentehuis of mag jouw buurvrouw iedere dag met je meerijden? Misschien heb je wel een enorm goed rapport of ben je pas gestopt met roken? Of misschien rij je, net als ik, de kinderen van hot naar her? Wees niet te bescheiden, je mag jezelf best eens in het zonnetje zetten! Ben je toch te bescheiden....nomineer dan iemand anders, dat mag natuurlijk ook altijd.
  • doe dit voor donderdag 10 februari 2011 21.00 uur, ik zal de prijswinnaars na 21.00 uur een mail sturen om hun adres op te vragen. Ik maak de winnaars ook bekend via Twitter (kun je ook bekijken als je zelf geen Twitter-account hebt)
  • Clinique zal de parfums op vrijdag 11 februari 2011 versturen, mits ik de adressen natuurlijk tijdig binnen heb. Het zou moeten lukken om de parfums nog voor Valentijnsdag binnen te hebben, al kunnen we dat niet garanderen

Heel veel succes!!! Doen jullie weer allemaal mee? En vergeet natuurlijk de Clinique win-actie niet waarbij je een testpakket van het 3 stappen plan kunt winnen, goed voor 3 weken uitgebreid testen. Het artikel daarover vind je hier (<--- klik). Bijdrage van Debbie

Deel dit artikel
Back to top