Algemeen

L' Oréal Paris Lash Architect 4D mascara

L''Oréal Paris heeft zijn befaamde, zeer populaire Lash Architect mascara vernieuwd en verbeterd. De Lash Architect 4D mascara gaat weer een stapje verder dan de reeds bekende formule en zorgt nu voor betere hechting, een intensere kleur, een langhoudende krul in de wimpers en separeert de wimpers nog beter. Het borsteltje van de Lash Architect 4D mascara is een hoogstandje en behoorlijk bijzonder van vorm met zijn lange, taps toelopende spiraalvorm met fijne kunstofvezeltjes. Het fijne aan de mascara is dat je zelf kunt bepalen hoeveel volume je wilt, omdat de mascara niet hard wordt. En dat is wel heel erg fijn, lezen jullie even verder? Zowel de formule als het borsteltje zijn zo samengesteld en ontworpen dat ze zorgen voor de 4 belangrijkste voorwaarden waar een fijne mascara aan moet voldoen nl. Volume, Lengte, Separatie en Krul.

  • Volume - de borstel heeft 4 compartimenten dat ervoor zorgt dat er voldoende mascara op de borstel zit als die uit de huls gehaald wordt. Met het bijzondere Twist design wordt de mascara gelijkmatig over de haartjes verdeeld, waarna de quick deposit formule ervoor zorgt dat de mascara direct aan de haartjes hecht.
  • Lengte - de slanke, lange vorm van het borsteltje zorgt ervoor dat de bijzondere 4D vezels gelijkmatig aan de haartjes hechten, waardoor je de haartjes kan verlengen. De nylon 4D vezels zijn 4 mm lang, zeer fijn van structuur en carbon black, behoorlijk intens dus!
  • Separatie - de korte, spiraalvormige kunstof stekeltjes zorgen ervoor dat je zelfs de kleinste, onzichtbare haartjes kunt voorzien van mascara. Zet het borsteltje zo dicht mogelijk tegen de wimperaanplant aan, om zo de wimpers van wortel tot (verlengde) punt te kleuren en structuur te geven.
  • Krul - natuurlijk wil je die fijne krul in jouw wimpers, iets waar je de hulp van het borsteltje natuurlijk bij nodig hebt. Zet na het eerste laagje de borstel tegen de wimpers aan en duw ze even in de goede richting, door de formule met polymeren blijft de vorm die je er zo in aanbrengt lang zitten.

De glanzende,  zilveren verpakking met assymetrische vorm ziet er behoorlijk modern en vernieuwend uit, het borsteltje is wel heel bijzonder om te zien, zeker omdat die van breed toeloopt naar heel smal aan het uiteinde. Eigenlijk wel heel prettig omdat je de punt natuurlijk juist gebruikt bij de kortere wimperhaartjes, daar is goed over nagedacht! Ik heb de mascara inmiddels getest voor jullie en ben blij verrast, vooral door de fijne formule. Ik vind het namelijk niet prettig als mijn mascara zo hard wordt dat je het gevoel krijgt alsof de haartjes ieder moment kunnen afbreken. Maar een te zachte formule mist weleens een goede houdbaarheid en dat is ook weer niet zo prettig. De Lash Architect 4D mascara zorgt voor een goede verlenging en bezorgt mijn wimpers best wat volume, de krul houdt eigenlijk de hele dag en mijn wimpers voelen soepel aan (geen stekeltjes dus). De houdbaarheid is prima, eigenlijk meer dan prima, omdat de mascara er ''s avonds gewoon nog precies zo op zit als in de ochtend. Het verwijderen van de mascara gaat makkelijk met een normale eyemake-up remover, de fijne vezeltjes laten zich ook goed verwijderen. Bekijk natuurlijk ook nog even dit filmpje dat ik gemaakt hebt over de mascara. De L''Oréal Paris Lash Architect 4D mascara ligt vanaf deze maand in de winkels, je vindt de producten van L''Oréal bij alle drogisterijen, parfumeriën en warenhuizen, de mascara heeft een adviesprijs van EUR 15,99. Bijdrage van Debbie

Deel dit artikel
Back to top