Algemeen

Vanmiddag live verslag van de Beauty Astirs 2010

Vanmiddag worden er in het Okura hotel in Amsterdam de prestigieuze Beauty Astirs 2011 uitgereikt door de Vereniging van cosmeticajournalisten. Er worden in verschillende categorieën prijzen uitgereikt voor producten uit de cosmeticabranche onderverdeeld in "luxury brands" en "mass markets brand", ofwel een onderscheid tussen luxe en drugstore merken. Tijdens dit fijne feestje doen we live verslag voor jullie, de razende reporter Wendy is ter plekke en laat zich verwennen tijdens een fijn feestje, ik zit achter de laptop jullie op de hoogte te houden wie de winnaars zijn, verschil moet er zijn natuurlijk.*wink* Lees snel even verder... De prijzen worden uitgereikt door Thijs Willekes, onder toeziend oog van de belangrijkste mensen uit de beauty wereld, het wordt ene interessante middag. Je kunt Wendy vanmiddag vanaf 16.00 uur live volgen op Twitter (volg dan @wenvers), maar je kunt de uitreiking ook hier op de website live volgen, we houden je realtime op de hoogte vanaf ongeveer 16.45 uur, de uitreiking duurt tot 19.00 uur. Natuurlijk vind je nadien alle winnaars hier op de website, ik ben benieuwd of sommige van onze favorieten ook tot de winnaars behoren? Dit jaar wordt er tevens een nieuwe prijs uitgereikt, de Best Beauty Discovery 2011. Voor de Best Beauty Discovery 2010 wordt uitsluitend gelet op het spectaculair vernieuwende element – of dat nu gaat om de inhoud, verpakking of uitstraling. Kortom: welke unieke beautyinnovatie gaat de (cosmetica)geschiedenisboeken in? Hieronder vind je de 10 genomineerden, welk product tippen jullie als de winnaar?

  • Flower by Kenzo Refill van Kenzo - Een duurzame innovatie omdat de flacon navulbaar is. Dit kan o.a. door de flacon te vullen aan de bron in de parfumerie. Kenzo vermindert zo het energieverbruik, het materiaalverbruik en de uitstoot van broeikasgassen.
  • Elastilash Eyelash Solution van Obagi Medical - Binnen zes weken een duidelijk zichtbaar voller wimperrijtje! Het vernieuwende ingrediënt dat hiervoor verantwoordelijk is, is Myristol Pentapeptide-17, een eiwit dat de haarzakjes stimuleert.
  • La Prairie White Caviar Illuminating Système - Deze serie pakt onregelmatige pigmentatie op maar liefst drie niveaus aan: voor, tijdens en na de vorming ervan met als bijzondere eigenschap dat het de huid niet bleekt. Daarnaast werkt de combinatie van luxe ingrediënten verstevigend, liftend en hydraterend.
  • Clean Start van Dermalogica - Een professionele huidverzorgingslijn voor jongeren, waarbij de Skin Care Therapists van Dermalogica werken vanuit educatie zodat jongeren voorlichting krijgen over de verzorging van hun huid en de producten. Deze combinatie is uniek en slaat aan bij jongeren.
  • Fiberceutic van L’Oréal Professionnel - De eerste haaropvullende behandeling voor overprocessed haar. Het is gebaseerd op de Intra-Cylane™-technologie dat het haar van binnenuit opvult. Met een werking omschreven als ‘botox voor uw haar’ is het resultaat tot tien wasbeurten duidelijk voelbaar.
  • Satin Hair Iontec Brush van Braun - Een geavanceerde technologie want deze haarborstel werkt op basis van ionen, die met een druk op de knop op het haar terecht komen. Daar zorgen ze voor extra verzorging en glans terwijl pluis en statisch haar drastisch verminderen.
  • Tolérance Extrême Cream van Avène - Het eerste huidverzorgingsproduct zonder conserveermiddel, parfum of emulgator met slechts negen ingrediënten. Daarnaast onbeperkt houdbaar in een grote verpakking en voorzien van een gepatenteerde, steriele verpakkingstechniek (het D.E.F.I. systeem).
  • Studio Secrets Professional 90 degrees mascara van L’Oréal Paris - Deze mascara maakt een van de best bewaarde geheimen van visagisten toegankelijk voor iedere vrouw. Het flexibele borsteltje kan 90°graden worden gebogen voor een optimaal gebruiksgemak zodat alle wimpers worden bereikt.
  • Precision Foam Colour van John Frieda - De eerste permanente haarkleuring op basis van een unieke niet-druppende foam die net zo makkelijk werkt als een shampoo. De foam zorgt voor een egale dekking, ook bij de moeilijk te bereiken delen zoals de achterzijde van het haar. Geen druppels of vlekken meer!
  • Cleanser van Eve Lom - Deze cleanser geeft een unieke reinigingsbeleving dankzij het mousseline doekje en de speciale massagetips. De formule met vier aromatische oliën fungeert als een alles-in-één-product, er is geen behoefte meer aan een aparte oogmake-upremover, exfoliator en toner.

Ondanks dat ik verschillende interessante producten in dit bovenstaande lijstje staan, is mijn favoriet toch wel de Cleanser van Eve Lom (al bestaat die eigenlijk al heel wat jaren) of misschien toch de Satin hair iontech brush van Braun? Wendy heeft als favoriet de Tolérance Extrême Cream van Avène, mede door de hele bijzondere verpakking. Wie zal er gelijk hebben? Wil je meer weten over de Beauty Astirs 2010? Dan kun je een kijkje nemen op www.cosmeticajournalisten.nl en www.beautyastir.nl Kijken jullie vanmiddag gezellig mee? Bijdrage van Debbie

Deel dit artikel
Back to top