Algemeen

Pirates of the caribbean nagellak? Door OPI?

Vandaag kregen we leuk nieuws binnen via verschillende Engelse blogs, zij hadden nl. een introductie bijgewoond van de nieuwe OPI collecties van aankomende lente/zomer 2011. En eigenlijk zijn dat best verrassende collecties, zeker de Pirates of the Caribbean collectie.....nu pas het Johnny Dep volgens mij best aardig, nagellak! Maar ik denk toch dat de gemiddelde piraat niet echt warm loopt voor deze nagellakjes....maar wij misschien toch wel? Inmiddels is duidelijk dat de collectie in mei 2011 ook beperkt verkocht gaat worden in Nederland! Kijk snel even verder..... De leukste foto''s vind je op de blog Just Nice things, want daar kun je zien in welke setting de lakjes gepresenteerd werden, op een oud "piratenschip", heerlijk toch! Het zou toch best eens leuk zijn als de Nederlandse importeur van OPI ook eens zoiets leuks en origineels doet om nieuwe collecties te introduceren, maar wie weet gaat dat in de nabije toekomst wel veranderen na de overname door Coty. De collectie bestaat uit 6 "bleke" ofwel pale nagellakjes en een Silver Shatter top coat, die natuurlijk prima over al die lakjes te gebruiken is. De prijs van de nagellakjes en de topcoat is, zoals altijd, EUR 13,95 per stuk.

  • Mermaid’s Tears - A gloomy mint green creme.
  • Planks A Lot - Vibrant purple
  • Steady As She Rose - Pale and delicate pink creme
  • Skull & Gloss Bones - Grungy grey green
  • Sparrow Me The Drama - Pink creme.
  • Stranger Tides - Murky and mouldy and such a fascinating green

Wat vinden jullie ervan? Ik moet eerlijk zeggen dat de grijze, groene en paarse lakjes mij echt wel aanspreken, toch net weer even anders dan anders! Er zal ook een mini-setje worden uitgebracht met 4 kleurtjes, die ook in Nederland verkocht gaan worden voor EUR 17,95. De softshades serie van dit jaar heeft de naam Femme de Cirque meegekregen, prachtige rustige lakjes die erg geschikt zijn voor dames en meiden die niet van te opvallende kleurtjes houden. Ik weet nog niet zeker of deze nagellakjes ook in Nederland verkrijgbaar zullen zijn, we gaan dat nog even navragen voor jullie.

Inmiddels is dus zeker dat de Pirates of the Caribbean collectie in Nederland verkocht gaat worden. De collectie zal in mei 2011 bij een beperkt aantal verkooppunten te vinden zijn, hopelijk horen MOOI Parfumerie en de filialen van Sephora bij die verkooppunten! Meer informatie over de officiële OPI verkooppunten vind je via www.opi.nl Big thanks to both Just nice things (source 1) & The Beauty Scoop (source 2) for posting this great news and the pictures, please visit their blogs for more pics! Thanks for sharing! Bijdrage van Debbie

Deel dit artikel
Back to top