Algemeen

Winnen: Boozyshop Valentijnsdag nagellak-pakket!

Vandaag is het Valentijnsdag en daarom hebben wij vandaag een super gezellige, lieve en vooral roze/rode winactie voor jullie in petto in samenwerking met Boozyshop.nl. Zoals jullie weten kunnen wij op de Lushious Beauty geen genoeg krijgen van nagellakjes en daarom spelen deze ook hoofdrol in de winactie van vandaag. Nieuwsgierig? Lees dan even verder voor meer informatie. Op Valentijnsdag worden er een heleboel lieve cadeautjes over en weer gegeven aan elkaar maar wij hebben vandaag een winactie waaraan je gewoon lekker meedoet voor jezelf, niets weggeven aan iemand anders, je hoeft ook niet te masseren of gemasseerd te worden. Deze prijs is lekker helemaal voor jou alleen! De prijs dat is een heerlijk nagellakpakket van Boozyshop.nl! De inhoud is natuurlijk Valentijnsdag gerelateerd want met roze nagellak ben je vooral zoet, snoepig en een prinsesje, maar met een rode variant transformeer je jezelf al snel in een femme fatale! En dat is stiekem dan toch wel weer heel erg leuk voor jouw geliefde! Wil jij kans maken op dit prachtige rood/roze nagellak setje? Dan willen wij graag dat je hieronder antwoord geeft op de volgende vraag:

  • Wat is jouw favoriete Boozyshop.nl product? Heb je nog geen favoriet? Dan wilen we graag weten welk product er bovenaan jouw Boozyshop verlanglijstje staat!
  • Let goed op dat je een correct email adres gebruikt zodat wij op dinsdag 15 februari 2011 contact met de winnaar kunnen opnemen.
  • Deelnemen kan tot en met 23.59 uur vanavond.
  • De prijs zal Boozyshop.nl rechtstreeks verzenden naar de winnaar.
Good luck en Happy Valentines day!

Bijdrage van Wendy

Deel dit artikel
Back to top