Algemeen

Scoop: Get Dirty met Lush!

Enorm leuk nieuws vanuit het Lush front vandaag! Ik mag jullie namelijk melden dat Lush eindelijk een mannenlijn gaat introduceren! Deze Dirty lijn is een lijn die mannen zal bekoren, maar…. Schijnt ook enorm te worden gewaardeerd door dames!

Daarnaast vinden we binnenkort in alle filialen ook een volledig nieuw product in de schappen terug dat alles te maken heeft met het poetsen van je tanden. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder voor meer informatie.

De informatie die wij jullie vandaag namens Lush mogen presenteren is zo enorm vers van de pers dat er nog geen prijzen bekend zijn van de producten, deze zullen we wanneer de informatie bekend is natuurlijk voor jullie toevoegen aan dit artikel. Tot die tijd kunnen jullie even genieten van de afbeeldingen. Let vooral even op de prachtige blauwe kleur van de Soring Wash shower gel… een prachtige blauwe zee in de Cariben is er niets bij!

De Lush Dirty lijn bevat vier producten. De Body spray, Shaving cream, Spring Wash shower gel en de Hair gel. De geur is bijzonder en bevat onder andere neroli, tijm en mint. Wat nou herengeur? Ik ben dol op deze ingrediënten! Hieronder alvast een kleine introductie, natuurlijk doen we dat tijdens een review even goed en uitgebreid over!

BODY SPRAY - Dit is een ideaal product voor wanneer je even en opfrissertje kunt gebruiken. Deze Body Spray kun je gebruiken over het volledige lichaam en maakt mannen (en vrouwen) onweerstaanbaar! Klinkt goed!

SHAVING CREAM - De scheercrème bevat romige havermelk, honing en sheaboter. Deze ingrediënten verzorgen je huid terwijl je scheert.Lavendelolie beschermt tegen irritatie.

SPRING WASH SHOWER GEL - Een zeer verfrissende shower gel met verse munt olie, heerlijk als opkikkertje, en natuurlijk heel handig voor die veel te vroege ochtenden wanneer het veel prettiger had geweest om jezelf  (of je partner!) een keertje om te draaien in bed.

HAIR GEL - Deze bijzondere gel maakt de haren niet droog en breekbaar. Cacaoboter, mos, rozemarijn en nneroli zorgen voor zachte haren die de hele dag in model blijven zitten.

TOOTHY TABS - Het creatieve team van Lush heeft met de Tooty Tabs een tandpasta ontwikkeld in vaste vorm, zonder verpakking en zonder conserveringsmiddelen. Je stopt een tabletje in je mond, kauwt er even op en vervolgens poets je jouw tanden zoals je gewend bent.

Deze producten zullen naar alle waarschijnlijkheid in de schappen liggen vanaf de eerste week van april. Maar… wij hebben nog meer enorm leuk nieuws want in samenwerking met Lush organiseren wij in de laatste week van maart een speciale Lushious Beauty Dirty VIP avond in Amsterdam. Deze VIP avond is opgezet speciaal voor onze lezeressen zodat je alvast uitgebreid kennis kunt maken met deze bijzondere producten onder het genot van een hapje en een drankje.

Natuurlijk is de Lushious Beauty redactie aanwezig, kun je deelnemen aan een spectaculaire workshop waarbij jij zelf een Lush product kunt maken, persoonlijk advies en krijg je een goodiebag mee naar huis. Wil jij bij deze speciale VIP avond aanwezig zijn houd dan onze website goed in de gaten voor meer details.

Bijdrage van Wendy

Deel dit artikel
Back to top