Nieuws

Trevarno: Bescherming met SPF voor de wintersport!

Jullie hebben het in onze twittervraag van de week ook al even terug zien komen: De wintersport periode is inmiddels in volle gang en net zoals gedurende de zomermaanden betekent dat natuurlijk zorgen voor een klein beetje extra bescherming van de huid! De meeste zomerzonproducten bevatten (te veel) vocht. Dit werkt gedurende de zomermaanden natuurlijk uitstekend, maar voor de wintersport niet zo heel handig. Lees verder voor meer informatie. Kou en wind kunnen er samen voor zorgen dat een zonproduct met te veel vocht de huid bevriest in plaats van beschermt en dat is natuurlijk het laatste dat je wilt. Daarom is het vooral tijdens de wintersport erg belangrijk dat je gebruik maakt van de juiste producten. Daarnaast is er voor de dames en heren die het belangrijk vinden om specifieke eco gecertificeerde producten te gebruiken niet zo heel veel informatie beschikbaar. Daar brengen wij graag verandering in! Trevarno Organic Skin Care biedt gecertificeerde (UKCERT) biologische huidverzorging en is volledig vrij van kunstmatige, chemische stoffen. Dit merk is dan ook de langst bestaande biologische huidverzorging fabrikant met Organic Farmers & Growers certificatie. Alle Trevarno Organic Skin Care producten zijn veganistisch, cruelty free en worden ieder jaar onderworpen aan een streng certificatieproces, wat ervoor zorgt dat Trevarno de allerbeste biologische schoonheidsproducten produceert. Alle natuurlijke huidverzorgingsproducten van dit eco merk zijn handgemaakt volgens traditionele productiemethoden. Speciaal voor jullie selecteerden de dames van Besopure.nl een tweetal producten die uitermate geschikt zijn tijdens het wintersport sezoen. Trevarno lippenbalsem SPF15 – EUR 4,90 Dit is een 100% natuurlijke lippenbalsem voor een zeer betaalbare prijs. De romige, hydraterende lippenbalsem met SPF 15 bevat olijfolie en helende calendula vermengd met bijenwas. Titaandioxide is een natuurlijk mineraal dat de stralen van de zon weerkaatst. De substantie voelt lekker zacht en romig aan en de handige stick heeft een uitermate handig formaat die je even snel in je (rug)tas of broekzak stopt.

Ingrediënten: Olea Europaea Symphyptum * Officinale (Smeerwortel gedrenkt olijfolie), Olea Europaea Calendula Officinalis * (Calendula gedrenkt in olijfolie), Cera Alba * (bijenwas), Titaniumdioxide.
Trevarno zonbescherming-stick SPF15

– EUR 5,90 Deze multifunctionele zonnebescherming stick is uitermate geschikt als bescherming tegen zon, zee en wind. Het product is door VOGUE uitgeroepen tot: ''Best of the organics''. Het product is waterafstotend en verrijkt met olijfolie, sesamolie en vitamine E. Calendula heeft een rustgevend, helend effect op de huid. Je kunt de stick niet alleen gebruiken voor de lippen, maar ook op kwetsbare gebieden zoals gezicht, oogleden, oren, neus en hals. De prettige stick is geurloos en geschikt voor iedereen, ook voor kinderen.

Ingrediënten: Olea europaea*, Calendula Officinalis (Calendula gedrenkt in olijfolie), Olea europaea*, Symphytum Officinale*, (Smeerwortel gedrenkt in olijfolie), Sesamum indicum Daucus Carota*, (Sesam & wortelolie), Cera Alba* (cacaoboter),Titaniumdioxide Tocopherol.

Ben jij op zoek naar een last minute aankoop voor jouw wintersport vakantie, of een beschermend product dat je gedurende de koudere maanden van het jaar goed kunt gebruiken? Neem dan snel een kijkje bij Besopure.nl. Vandaag besteld? Dan wordt jouw pakje in de meeste gevallen de volgende werkdag al geleverd. Service with a lippenbalsem smile! Bijdrage van Wendy

Deel dit artikel
Back to top