Algemeen

Verzin een Ciaté webshop actie voor de maand maart 2011

Zoals jullie misschien al hebben gelezen in dit artikel, is sinds enkele weken de Nederlandse Ciaté webshop open. Ciaté is één van onze favoriete nagellakmerken en eindelijk verkrijgbaar in Nederland, heel goed en fijn nieuws! Samen met eigenaresse Pamela van Ciaté Nederland organiseren we vandaag voor onze lezers een leuke win-actie. Maar het is niet zomaar een win-actie, het is een win-actie waarbij je een  leuke Ciaté-actie moet bedenken! Snap je het nog? Kijk dan even verder....maar anders natuurlijk ook. Iedere maand zal de webshop Ciaté Nederland een nieuwe actie hebben op haar website, in de maand februari 2011 worden er geen verzendkosten berekend. Dat is natuurlijk heel erg fijn, maar misschien kunnen jullie zelf een leuke, orginele actie bedenken? Je kunt daarbij denken aan een leuk pakket tegen een bepaalde actie-prijs of misschien wel een loterij waarbij iedereen die iets koopt een lot krijgt en kans maakt op een prijs? Bedenk dus voor de webshop van Ciaté Nederland een leuke actie die zal gaan lopen in de maand maart 2011, degene die de leukste actie bedenkt krijgt niet alleen de eer dat de actie ook daadwerkelijk gaat lopen op www.ciate-nederland.nl, maar wint natuurlijk ook nog een mooie prijs. Je kunt een pakket winnen t.w.v. EUR 57,50 dat bestaat uit de volgende Ciaté producten:

  • White Chocolate Gentle and Nourishing Nail Polish Remover,
  • Polish Grip
  • Speedcoat
  • een Paint Pot naar keuze
Wat moet je doen om kans te maken op dit pakket:
  • ga naar de webshop van Ciaté Nederland, www.ciate-nederland.nl, en laat je inspireren tot een leuke, realistische actie voor de maand maart 2011. Probeer zo origineel mogelijk te zijn, des te groter is de kans dat je wint.
  • laat jouw idee voor de actie achter in een comment
  • doe dit voor zondag 27 februari 2011 en zorg ervoor dat je een correct emailadres achterlaat, anders kunnen we geen contact opnemen met de winnaar
  • Ciaté Nederland zal de winnaar bekend maken en ervoor zorgen dat de winnaar haar prijs ontvangt, natuurlijk kan iedereen van de actie profiteren als die eenmaal gaat lopen op de website van Ciaté, ik hou jullie op de hoogte.
Veel succes!
Deel dit artikel
Back to top