Algemeen

The Body Shop Brush with fashion! lente 2011

Deze lente werkt The Body Shop samen met het London College of fashion om een leuke, limited edition lente make-up collectie te bedenken. Inmiddels verschijnen de producten langzaamaan in de Nederlandse winkels van The Body Shop om op 10 maart 2011 groots gelanceerd te worden als de Brush with Fashion collectie! Natuurlijk hebben we alvast een voorproefje voor je van deze leuke, innovatieve make-up collectie met een fashionable tintje. Kijk snel even verder.... Brush With Fashion is een unieke samenwerking tussen beauty en fashion. Het design van de collectie werd gekozen na een gezamenlijke wedstrijd van The Body Shop en het London College of Fashion onder de studenten. Het winnende artwork werd gecreëerd door Katarina Voloder, een 21-jarige Duitse bachelorstudente modeillustratie. De blikvanger van haar fantastische ontwerp is een makeupschets van een oog, lippen en een make-upkwast. Dit beeld wordt gecombineerd met een kleurrijk cirkelvormig waaiereffect op basis van de tinten uit de collectie. Ann Massal, International Brand and Innovation Director bij The Body Shop:

“We hebben Katarina’s ontwerp gekozen omdat het apart, krachtig en hip is. We zijn er heel trots op dat haar ontwerp de ‘Brush With Fashion’-collectie zal sieren.”
Illuminating Face Base in de kleur Apricot Glow – Limited-Edition (€ 18,-)

Een schoonheidsbooster voor een warme glow die vochtregulerende Community Fair Trade maroela-olie en abrikoospigmenten, lichtreflecterende pareltjes en mica bevat voor een fluweelzacht effect. Tailored Cheek Tint in de kleur Hot Pink – Limited Edition (€ 12,-) De transparante Cheek Tint bevat vochtregulerende Community Fair Trade maroela-olie, paranotenolie en abrikoosolie om de huid te verzorgen. Simpelweg wat op de wangen aanbrengen met het geïntegreerde kwastje en zachtjes uitwerken voor een mooie, natuurlijke blos. Limited Collection For Eyes – Limited Edition (€ 24,-) Deze compacte paletjes zijn alles wat je nodig hebt om waar je ook bent de de look van dit seizoen te creëren. Iedere verpakking bevat vier bij elkaar passende Eye Colours, een mini Eye Definer, een mini Eye Shadow Brush en een spiegeltje.

  • 01. Boho Beauty bevat de kleuren Haute Chocolate, New Nude, Boho Brown en Vintage Apricot.
  • 02. A La Mode bevat de kleuren Minimalist White, Prêt-a-Pink, Futuristic en Little Black Dress.
Hi-Shine Lip Treatment in de kleuren Pink Cream en Juicy peach – Limited Edition Pack (€ 14,-)

De bekende, zeer populaire lip treatment heeft nu een ingebouwd kwastje, waardoor het nog makkelijker is de lippen de voorzien van een laagje ultra glanzende gloss. De verzorgende formule bevat Community Fair Trade maroela-olie en avocado-olie voor intensieve vochtregulering. Lightening Touch (€ 13,-) Dit magische toverstokje verdoezelt donkere kringen en fijne lijntjes en verheldert de teint onmiddellijk. Gebruik het na je foundation rond de ogen zodat het effect van de vernuftige kleine lichtverstrooiende deeltjes, die fijne lijntjes en donkere schaduwen minimaliseren, niet verloren gaat. Om de tere huid rond de ogen te verzorgen, bevat Lightening Touch vochtregulerende Community Fair Trade maroela-olie, huidvriendelijke organische bijenwas en vitamine E, een antioxidant die de huid zachter maakt, verzorgt en beschermt. Super Volume Mascara (€ 12,-) Natuurlijk mag een mascara niet ontbreken, deze heeft een speciaal ontwikkeld borsteltje, een niet-uitlopende formule zonder klontjes en puur gecoat pigment voor langdurig volume. Natuurlijk bevat de formule vochtregulerende Community Fair Trade maroela-olie en organische bijenwas. Deze mascara is maakt deel uit van het vaste assortiment. Accessoires – Limited Edition – (vanaf € 3,-) Tijdelijk vind je ook een leuke accessoires bij The Body shop die leuk aansluiten bij deze make-up lijn. Wat dacht je van de leuke limited-edition mini brush set die bestaat uit Mini Blusher Brush, een Eyeshadow Blender Brush, een Slanted Brush en een Lipstick/Concealer Brush en is bedrukt met het ontwerp van het London College of Fashion. Er zijn ook leuke make-up tasjes en een "fashionable" nagelvijl te vinden maar de musthave is toch wel de Bag For Life, gemaakt door de Community Fair Trade-leverancier Teddy Exports in India met het ontwerp van het London College of Fashion.

Natuurlijk zullen we jullie binnenkort de producten kunnen laten zien, samen met swatches en misschien zelfs nog een leuke win-actie? Maar dan moeten jullie dat natuurlijk wel leuk vinden? Kunnen jullie iets leuks bedenken rondom deze collectie? Laat het dan zeker even weten! Bezoek natuurlijk ook even de nieuwe webshop van The Body Shop : www.thebodyshop.nl Bijdrage van Debbie

Deel dit artikel
Back to top