Algemeen

Armani Eyes to Kill - plaatjes van oogschaduws

Onlangs liet ik jullie al een review lezen van een fijne mascara van Armani cosmetics, vandaag is het de beurt aan de prachtige Eyes to Kill oogschaduws. Inmiddels heb ik één van deze oogschaduws getest (de mooie uit de feestdagencollectie) en ik ben helemaal enthousiast, wat een fijne oogschaduws in gebruik en wat zien ze er goed uit. De Eyes to Kill eyeshadows zijn vanaf maart 2011 te vinden in het vaste Armani make-up assortiment, iets waar ik best blij mee ben maar toch stiekem ook weer niet..... Waarom dan niet vraag je je misschien af? Tja, als ik al die oogschaduws zo op een rijtje zie staan, dan zien ze er allemaal zo prachtig uit dat ik stiekem de neiging heb ze allemaal aan te schaffen! De Eyes to Kill oogschaduws zijn losse, vrij korrelige oogschaduws die cremig zijn waardoor ze heel eenvoudig zijn op te brengen (je hebt dus niet het nadeel van losse poederoogschaduws....the fall out)

De unieke, hybride ColorfilTM-formule combineert intense, zuivere kleurpigmenten, parels en een stevig bindingssysteem van polymeercomplexen waardoor hij 24 uur lang onberispelijk blijft zitten. De uiterst fluweelzachte en egale textuur glijdt over de oogleden en beschermt de delicate huid van en rond de ogen. De superieure kleurenfilm wordt geproduceerd door een unieke combinatie van 40% transparante, niet-vette olie gemengd met 60% lichte, parelachtige, transparante, zuivere kleurpigmenten die de kleur en de helderheid een boost geven.Eyes to Kill Intense is water- en zweetbestendig en blijft zitten zonder te barsten of te verbrokkelen en kan gemakkelijk verwijderd worden.

De Eyes to Kill oogschaduwcollectie zal bestaan uit 12 kleuren met vrij veel afwisseling in kleuren en tinten, je vind er zowel mooi lichte tinten alsook de iets spannendere donkere tinten (ga met de muis over de foto en de naam verschijnt ook) : Blast of blue, Lust red, Purpura, Pulp Fiction, Gold blitz, Khaki Pulse, Sweet fire, Champagne, Rock sand, Airy jade, White punch en Moonlight De Eyes to Kill oogschaduws kosten EUR 30,00 per stuk, niet bepaald goedkoop, dat is nu eenmaal zo, maar als echte Armani-fan of liefhebber van mooie, luxe make-up is het zeker de moeite waard om er eens één uit te proberen. In Nederland wordt de make-up van Armani cosmetics nog niet verkocht, dat is toch echt wel een gemis. Maar gelukkig heb ik een heel goed alternatief, Parfuma.com is de webshop van één van de mooiste parfumerie''s van Antwerpen en daar verkopen ze gelukkig wel make-up van Armani. Via de webshop is het bestellen van de Eyes to Kill oogschaduws binnenkort heel simpel, Parfuma.com verstuurt namelijk naar Nederland tegen een heel mooi tarief (en bij een bestelling vanaf EUR 90,00 zelfs gratis) en betalen kun je eenvoudigweg via iDeal. PARFUMA 31 Eiermarkt 2000 Antwerpen tel. 00 32 3 232 46 11 www.Parfuma.com Bijdrage van Debbie

Deel dit artikel
Back to top