Algemeen

Win de complete KOH Bright nagellak collectie!

Hebben jullie afgelopen weekend de prachtige KOH Bright collectie gezien in dit artikel? En natuurlijk hebben jullie ook de mooie swatches gezien van de Groovy Green, Green Envy, Funky Purple, Gracious Pink en Blue Lagoon in dit artikel? Zou het niet leuk zijn als jullie de complete collectie binnenkort bij jullie wordt gebracht door een aardige (?) postbode? Goed nieuws, want dat kan geregeld worden! Wij mogen nl. van KOH Cosmetics 4 complete sets van de Bright collectie weggeven, lees snel verder om te zien wat je moet doen.... Wat kun je winnen? 4 gelukkige dames (of heren?)  winnen een complete set van de KOH Bright collectie t.w.v. EUR 75,00, een superprijs! Hieronder kun je alle lakjes nog even zien, een heerlijke collectie met 4 frisse kleuren en één prachtige iets donkere paars/mauve. Wat moet je hiervoor doen? In de zomercollectie van KOH zit een lakje dat qua naam erg doet denken aan de naam van mijn website, uiteraard is de naam van dit lakje door ons geïnspireerd, dat kan gewoon niet anders (haha...dream on!)! Nu wil ik het volgende van jullie weten:

  • wat is de naam van het lakje van de zomercollectie van KOH (en dat is niet de Bright collectie, let daar even op) dat geïnspireerd is op onze website-naam?
  • KOH staat bekend om zijn leuke & originele Engelse namen voor hun nagellakjes, verzin nu zelf eens een kleur met een bijbehorende naam, natuurlijk mag de naam nog niet voorkomen in het assortiment van KOH (bekijk dit even op www.kohcosmetics.com)
  • laat de antwoorden achter in een commment en doe dit voor woensdag 9 maart 2011 23.00 uur
  • wil je meer kans maken? Gebruik dan jouw Twitter-account en tweet dit bericht: Ik doe mee met de win-actie van @lushiousbabe om kans te maken op de complete KOH Brights nagellakcollectie www.lushiousbeauty.nl

Ik ben erg benieuwd hoe creatief jullie zijn, maar ik weet zeker dat er voldoende nagellak liefhebbers zijn die hier vast al eens over hebben nagedacht! Veel succes en we maken na donderdag 10 maart 2011 de winnaars via Twitter bekend, de winnaars krijgen uiteraard een mail, zorg er dus voor dat je een correct e-mailadres gebruikt bij jouw comment. Bijdrage van Debbie

Deel dit artikel
Back to top