Reviews

MAC Wonder Woman mega Penultimate eyeliner

Één van de leukste items van de MAC Wonder Woman collectie is toch wel de megasize Penultimate eyeliner, de eyelinerstift die nog het meeste lijkt op een markeerstift. En daar moet je dan een eyeliner mee aanbrengen? Het gaat probleemloos kan ik je vertellen en de Penultimate eyeliner ligt heel fijn in de hand, toch moet je wel houden van een vrij dikke eyeliner als je deze wilt gaan gebruiken. Er is één nadeel, want deze mega versie van de Penultimate eyeliner is helaas alleen te koop bij de MAC pro store in Amsterdam, de counters gaan hem niet verkopen. Je moet er dus voor naar Amsterdam! Kijk even verder voor foto''s en een korte review....

 

De Penultimate eyeliner is al best een hele tijd een vast onderdeel van het MAC assortiment en dat is natuurlijk niet voor niets, het is een fijne "viltstift" waarmee je heel eenvoudig een mooie strakke eyeliner kunt aanbrengen. De punt is gemaakt van vilt en vrij stevig, hierdoor kun je zowel een hele fijne lijn als een iets dikkere lijn trekken. Maar....dat is het geval met het "normale"  formaat, de mega size uit de Wonder Woman collectie daarmee kun je wel een medium tot dikke eyeliner lijn aanbrengen.

Natuurlijk werkt de mega size Penultimate eyeliner verder exact hetzelfde als de normale versie, je hoeft nergens aan te draaien of in te drukken om te zorgen dat de eyeliner goed werkt. Ik heb mijn "normale" versie al heel lang en die werkt nog steeds perfect, is helemaal niet uitgedroogd en geeft nog steeds dezelfde zwarte kleur af. Het effect is wel vrij mat, een echte klassieke mat zwarte eyeliner kun je hiermee probleemloos maken (na eventueel even oefenen).

Op de bovenstaande foto zie je links de normale Penultimate eyeliner en rechts de mega versie, het resultaat is echt hetzelfde, echter met de mega eyeliner krijg je dus geen smalle eyelinerlijn. Kortom, hou je van een stevige eyeliner, dan is dit eigenlijk wel een musthave...mits je natuurlijk morgen gaat shoppen in Amsterdam. De eyeliner is niet waterproof, al zal het lijntje ook niet direct uitlopen met een druppel water, maar een douche/regenbui & wrijven in de ogen is geen goede combinatie.

De Wonder Woman Penultimate eyeliner kost EUR 21,00 en is er in één kleur nl. Rapidblack (limited edition, dus te koop zolang de voorraad strekt), de normale versie zit in het vaste assortiment en kost EUR 18,50.

Deel dit artikel
Back to top