Algemeen

Essence Whoom! Boooomm! swatches & win-actie

Wie van jullie heeft de Essence Whoom! Boooomm! collectie al gezien bij de filialen van het Kruidvat? Jullie hebben toch wel heel snel de Colour-changing lipglosses meegenomen? Die zijn zo vreselijk leuk en ze werken ook nog eens verrassend goed, 2 lipglasses die eenmaal opgebracht op de lippen veranderen van kleur en zorgen voor een mooie, "gestainde"  glanzende lippen! Heb je ze nog niet gezien of  krijgt jouw Kruidvat ze niet? Dan heb je geluk, want wij kunnen 10 lezeressen blij maken met wat leuke Whoom! Boooomm! spulletjes, kijk snel verder! De collectie is heerlijk vrolijk en past prima bij het zonnige weer van de laatste dagen, de kleuren zijn fris en opvallend, kortom de collectie zal zeker een succes zijn. In dit eerdere artikel kunnen jullie lezen welke producten er allemaal te vinden zijn in deze collectie, ik heb enkele van de producten binnen gekregen en heb ze even snel geswatched. Helaas had ik nog geen tijd om de nagellakjes te swatchen op mijn nagels, maar ik wilde dit artikel i.v.m. de win-actie toch snel online zetten, dat vinden jullie vast niet erg? Op naar de lakjes, op de foto''s hieronder zie je v.l.n.r. 04 Roy''s red (een roze-rood), 02 Andy you''re a star (oranje-geel) en 01 Chacalaca (paars-blauw). De kleurtjes dekken prima, maar hebben we twee laagjes nodig, over de houdbaarheid kan ik nog niets zeggen, want ik heb ze nog niet echt getest. Maar ik denk dat je ze gewoon kunt vergelijken met de andere Essence nagellakjes van de verschillende collecties. De Colour-changing lipglosses zijn echt erg leuk, er zijn twee kleurvarianten, de blauw/roze Muse Marilyn en de geel/rood-roze Roy''s red. De glosses zitten in een tube en zijn resp. blauw en geel van kleur, eenmaal op de huid (of de lippen) aangebracht verandert de kleur door de warmte langzaam naar roze en roze-rood. De kleurstof dringt in de huid/lippen en laat een langdurige lichte kleur achter, ook als de glans van de gloss verdwijnt. Grappig toch! En jullie kunnen deze lipglosses en nagellakjes dus winnen, we hebben in totaal 10 setjes. De setjes zijn verschillend van samenstelling, ze variëren van alle 5 hierboven getoonde producten tot 1 nagellakje, het blijft dus een verrassing wat je thuisgestuurd krijgt! Wat moet je doen om kans te maken?

  • laat een comment achter bij dit artikel  waarin je vertelt wat voor Essence make-up collectie jij eens zou willen zien? Wat zou jouw inspiratiebron zijn en wat voor soort producten & kleuren zul je erin terugvinden?
  • heb je een Twitter account? Tweet dan dit berichtje : Ik doe mee met de Essence Whoom Boooomm! win-actie van @lushiousbabe op www.lushiousbeauty.nl (vermeld ook even jouw Twitter-naam in jouw comment)
  • ik verdeel de setjes willekeurig onder de comments, waarvan er 5 zullen gaan naar deelnemers op Twitter
  • doe dit voor vrijdag 11 maart 2011 21.00 uur, ik neem per mail contact op met de winnaars, waarna ze hun pakketje zullen ontvangen
Veel succes! Bijdrage van Debbie
Deel dit artikel
Back to top