Algemeen

Winnen: LOOkX Trendcollectie spring/summer 2011 pakketten

Afgelopen week heb ik jullie voorgesteld aan de geweldig leuke en vooral fleurige LOOkX Trend Make-upcollectie die volledig geïnspireerd is op de beach & gipsy trend. Vandaag heb ik uitermate goed nieuws voor jullie want wij mogen maarliefst drie nieuwe collectie make-up pakketten weggeven met een waarde van EUR 79.95 per set. Wil je weten wat je moet doen om zo’n geweldig pakket te winnen? Lees dan snel verder voor meer informatie. LOOkX brengt meerdere malen per jaar een collectie uit die perfect aansluit op de trends van het seizoen. Ik ben eigenlijk ieder seizoen weer enorm blij en tevreden met de Trendcollecties. Vooral de bijzondere eyeshadows en lipsticks behoren tot mijn favorieten.

Vanaf vandaag tot en met dinsdag organiseren wij samen met LOOkX een geweldige winactie waarbij wij maar liefst drie nieuwe collectie make-up pakketten mogen weggeven met een waarde van EUR 79,95 per pakket. De pakketten bevatten een lipstick, lipgloss, magneetbox met drie eyeshadows en een nagellak. Tijdens deze winactie heb je meerdere winkansen. Je kunt namelijk deelnemen op twee verschillende manieren: Allereerst kun je een reactie achterlaten in dit artikel, maar je kunt de komende dagen ook deelnemen aan onze Retweet acties op Twitter. Hieronder even de exacte deelname mogelijkheden op een rijtje: Op zondagavond 13 maart en maandagavond 14 maart geven wij via een Twitter RT actie twee pakketten weg (1 set per avond):

  • Houd onze Twitter accounts (Wendy @wenvers en Debbie @lushiousbabe ) in de gaten en RT de speciale win-actie boodschap zodra deze in jouw timeline verschijnt. Debbie zal een pakketje weggeven op zondagavond (13 maart) en Wendy op maandagavond (14 maart)
  • Volg @LOOkXbrand op Twitter
  • Uiteraard kun je alleen winnen wanneer je deze drie accounts volgt
  • Aan het einde van de RT actie kiezen wij een winnaar. Heb jij gewonnen, dan verneem je dat nog dezelfde avond. Stuur dan jouw adresgegevens via een DM en wij zorgen ervoor dat LOOkX jouw prijs na de winactie toestuurt.
Via onze website geven wij ook nog een heerlijk pakket weg. Om kans te maken willen wij graag dat je hieronder antwoord geeft op de volgende vraag:
  • Wat vind jij het meest speciale product uit de LOOKX Trendcollectie Lente/zomer 2011? Kijk even naar dit artikel.
  • Deelnemen kan tot en met dinsdag 15 maart 2011.
  • Let goed op dat je een correct email adres gebruikt zodat wij op woensdag 16 maart 2011 contact met de winnaar kunnen opnemen.
  • Het pakketje zal door LOOkX rechtstreeks verzonden worden naar de winnaar.

Meer informatie over de LOOkX spring/summer collectie kun je vinden indit artikel Bijdrage van Wendy

Deel dit artikel
Back to top