Algemeen

De lente is begonnen : win J.Lo LA Glow eau de toilette

Sinds deze week kunnen we toch wel voorzichtig zeggen dat de lente is begonnen, al moeten we officieel nog wel tot a.s. maandag 21 maart wachten. Maar de temperaturen liegen er niet om en jullie hebben vast al genoten van het zonnetje de afgelopen dagen. Om de lente goed te beginnen heb ik een fijne, fruitige en sexy parfum win-actie, ik mag namelijk van Jennifer Lopez herself (*ahum*) 5 exemplaren van haar nieuwste creatie J.Lo LA Glow weggeven aan jullie. Meedoen is simpel en kan op 2 manieren, via een comment hier op de website en via Twitter! Lees snel even verder.... In dit eerdere artikel hebben jullie mijn review van deze tropische, vrouwelijke en sexy geur al kunnen lezen. Bij het zien van de roze-paarse flacon krijg ik in elk geval de zomer in mijn bol, zonnebril op, dak van de auto open, "Love don''t cost a thing" van J.Lo op en we kunnen er tegenaan! Met een vleugje J.Lo LA Glow natuurlijk en de hippe ring om! Wat moet je doen om één van de vijf flesjes J.Lo LA Glow 50 ml eau de toilette t.w.v. EUR 35,00 te winnen? We geven 3 exemplaren weg via Twitter en 2 via de website, zo maken de niet-Twitter volgers ook kans om te winnen, wel zo leuk misschien.

  • om kans te maken via Twitter, zorg je ervoor dat je mij volgt via twitter.com/lushiousbabe (ofwel @lushiousbabe), vanavond (donderdag 17 maart) zal ik in de loop van de avond (vanaf 18.00 uur) 3 tweets sturen die jullie moeten retweeten (ofwel doorsturen) om kans te maken. Ik kies willekeurig 3 winnaars uit met wie ik via Twitter contact zal opnemen, om de adressen op te vragen van de winnaars, natuurlijk moet je wel een volger zijn, anders kun je helaas niet winnen.
  • heb je geen Twitter, dan kun je meedoen door hieronder een comment achter te laten waarbij je de volgende vraag even moet beantwoorden:
Noem de naam van één van de andere parfums van J.Lo/Jennifer Lopez
  • doe dit voor dinsdag 22 maart 2011 23.00 uur door een comment achter te laten hieronder (win je niet op Twitter, dan heb je dus hier nog een extra kans!)
  • vermeld bij jouw comment een correct emailadres, wij zullen woensdag contact met de winnaars opnemen per mail
  • alle prijzen worden direct verstuurd door Jennifer zelf (of één van haar PA''s *wink*), de Twitter winnaars moeten dus enkele dagen geduld hebben, maar dat zal toch geen probleem zijn?

Veel succes! Bijdrage van Debbie

Deel dit artikel
Back to top