Nieuws

MAC Primed for perfection NL release 9 april 2011

Binnenkort brengt MAC twee heel interessante nieuwe producten uit, waarvan er één misschien wel genomineerd zou kunnen worden tot ''het product van het jaar''. Op dezelfde dag als de uitbreiding van het bronzing assortiment zal plaatsvinden (lees hier meer over de Bronze everyday collectie) zullen deze twee producten worden geïntroduceerd onder de naam Primed for perfection. Het meest veelbelovende product lijkt mij de Prep prime Vibrancy eye, een primer die speciaal is bedoeld voor gebruik onder een concealer zodat die beter blijft zitten en mooier oogt. Het ei van Columbus misschien? Lees snel even verder....

De Prep prime Vibrancy eye is een primer die speciaal bedoeld is om aan te brengen onder de ogen, voordat je een concealer aanbrengt. Een veel gehoorde klacht van vrouwen die een concealer gebruiken om donkere kringen te camoufleren is dat welke concealer ze ook gebruiken, ze altijd last blijven houden van concealer die in de lijntjes kruipt. Dat is echt bijzonder vervelend en sommigen lukt het echt niet dat probleem op te lossen, ondanks het gebruik van een oogcreme en/of een poeder.

De Vibrancy eye hydrateert de huid rondom de ogen en pakt de 3 belangrijkste oorzaken van donkere kringen aan : donkere pigmentatie, verzwakte haarvaten en schaduwen doordat de huid dun is. Ook zorgt het voor een fris & luchtig gevoel en zorgt het voor een betere houdbaarheid van de gebruikte concealer.Maar er is nog meer nieuws, eindelijk brengt MAC ook een vloeibare highlighter uit die geschikt is voor gebruik op het hele gezicht of rond de ogen, de Prep prime highlighters doen natuurlijk sterk denken aan de Touche Eclat van Yves Saint Laurent. Deze komt in drie kleuren die in principe door iedereen gebruikt kunnen worden bijvoorbeeld op het wenkbrauwbot, in de cupidoboog van de lippen of elders waar je een accentje wilt.

PREP PRIME HIGHLIGHTER EUR 18,50

  • Bright Forecast - Mid-tone peachy coral
  • Light Boost - Soft yellow cream
  • Radiant Rose - Light shell pink


PREP PRIME VIBRANCY EYE EUR 27,00De producten liggen vanaf zaterdag 9 april 2011 bij alle MAC verkooppunten en blijven ook beschikbaar. Natuurlijk ben ik ook erg nieuwsgierig en zal ik zeker de Vibrancy eye primer voor jullie gaan reviewen, ik wil weleens weten of dit dan misschien ook een holy grail product zal worden. Ik hou jullie op de hoogte!


Bijdrage van Debbie

Deel dit artikel
Back to top