Nagel & Handen

OPI Pirates of the Caribbean nagellakjes, part 1

Net zoals de Pirates of the Caribbean films, zul je ook de OPI nagellakjes in delen terugzien op LushiousBeauty! Zou houden we de spanning er nog een beetje in, tenslotte moeten we nog wel een paar weekjes wachten eer de nagellakjes in de winkels zullen liggen. In dit artikel kunnen jullie alle kleurtjes en informatie nog even bekijken, maar vandaag kan ik jullie toch al 3 lakjes en de Silver shatter topcoat laten zien. Kijken jullie even mee?

De collectie is uiteraard geïnspireerd op de Disney Pirates of the Caribbean filmserie, deel 4 On stranger tides komt in mei 2011 in de Nederlandse bioscopen. En daar wordt bij mij thuis behoorlijk naar uitgekeken, zoontje Sem van 7 jaar is een bijzonder grote fan van de films. Toen ik hem vertelde over de nagellakjes was hij daar toch minder enthousiast over dan over het nieuwe LEGO Pirates of the Caribbean game voor de XBox, gek he?

Op de foto zien jullie van links naar rechts Mermaid''s tears, Skull & Glossbones, Sparrow me the drama en de Silver Shatter topcoat.De kleuren zijn heerlijk zomers, het zijn geen echte pastel kleuren, daarvoor vind ik ze net iets te opvallend. Maar het zijn ook geen knalkleuren, ik ga natuurlijk nog even op zoek naar look-a-likes van de kleurtjes, je zou toch denken dat Mermaid''s tears wel een dupe zal hebben? Daar kom ik nog op terug! Natuurlijk is de Silver Shatter topcoat bedoeld om de lakjes een beetje op te pimpen als je daar zin in hebt, de combinatie van de zilveren shatter topcoat met deze lakjes is echt leuk, het is een chique versie van een nailart creatie, vind ik. Het is niet zo heftig als zwart en geeft toch een leuk effect, handig ook om aan te brengen over een lakje dat een beetje beschadigd is en wanneer je toch de deur nog uitmoet!


De bovenstaande lakjes hebben allemaal een creme-finish en dekken in twee laagjes prima, we moeten dus nog wel even geduld hebben voor ze in de winkels zullen liggen, waarschijnlijk wordt dat eind april/begin mei 2011. Je zult de OPI Pirates of the Caribbean collectie vinden bij een beperkt aantal verkooppunten zolang de voorraad strekt, voor meer informatie kun je de website van OPI bezoeken : www.opi.nl De lakjes zullen EUR 13,95 per stuk gaan kosten.

Bijdrage van Debbie
Deel dit artikel
Back to top