Nieuws

Bobbi Brown Peony & Python palette

In dit artikel hebben jullie alles kunnen lezen over de bijzondere samenwerking tussen het modemerk Tibi en Bobbi Brown, die resulteerde in de mooie Peony & Python collectie. In die collectie zit een mooi oogschaduwpalette dat natuurlijk behoorlijk opvalt door de verpakking, het palette is gemaakt van stof en heeft een rits als sluiting, de print is een combinatie van een slangen- en bloemenprint. Maar natuurlijk gaat het uiteindelijk vooral om de inhoud van het palette en die is eigenlijk ook wel bijzonder mooi en vooral bruikbaar, kijk snel even verder.... Ik ben behoorlijk blij met dit palette omdat het een oogschaduwpalette is dat je kunt gebruiken voor zowel de rustige dagelijkse look, maar zeker ook uit de kast kunt halen als je een iets meer uitgesproken look wilt maken. Het palette bestaat uit 6 oogschaduws in de kleuren : Opal, Lavender (metallic), Cool ivory, Cobra (shimmer wash), Plum Orchid en Eclipse. Maar laten we eerst even kijken naar de foto''s van deze schoonheid. De oogschaduws in het palette variëren in finish van metallic tot mat, dat zorgt ervoor dat je veel kanten op kunt met het palette. Als je kiest voor de meer transprante Cobra shimmer wash en Lavender metallic oogschaduws, dan blijft de look redelijk rustig. Wil je het wat heftiger? Gebruik dan een donkere basis als ondergrond (bijvoorbeeld een donker oogpotlood of een laagje gel eyeliner) of meng ze met de (matte) Plum Orchid of Eclipse. In het palette vind je ook twee mini-brushes van goede kwaliteit, de eye shadow brush heeft langere en lossere haartjes dan de eye smudge brush. Het zijn echt prima kwastjes om de oogschaduws mee aan te brengen, handig als je onderweg bent, hoef je in elk geval geen extra kwastje mee te nemen. Je zou de look dan nog wel af kunnen maken met een eyeliner, in zwart of paars (Black plum is heel mooi), maar dat hoeft natuurlijk niet. Hieronder zien jullie de swatches en een easy ooglook, die ik alleen gemaakt hebt met de lichte kleuren in combinatie met een beetje Plum Orchid, mooi voor op een lente dag!

Ik vind het palette echt een aanrader, zeker als je graag paarse oogschaduw draagt, wat heel mooi is als je groene ogen hebt! Maar ook als heb je geen groene ogen, dan toch zou ik er zeker eens naar gaan kijken bij de counters van Bobbi Brown, die je vindt in de Bijenkorf Amsterdam, Den Haag en Rotterdam. Daarnaast is er ook een gezellige counter in Parfumerie Douglas aan de Lijnbaan in Rotterdam.

Het Peony & Python palette is tijdelijk vekrijgbaar en kost EUR 58,00. Niet goedkoop, maar je hebt daarvoor wel 6 oogschaduws en twee kwalitatief goede mini oogschaduwkwastjes, dat rechtvaardigt de prijs toch weer een beetje.

Bijdrage van Debbie

Deel dit artikel
Back to top