Nieuws

The Body Shop Brush with fashion make-up

The Body Shop heeft deze lente een bijzonder leuke make-up collectie uitgebracht in samenwerking met de London college of fashion, in dit eerdere artikel hebben jullie alle informatie kunnen lezen over de Brush with fashion collectie. Ook had ik al een video gemaakt waarin ik de producten aan jullie liet zien, zo was ik behoorlijk onder de indruk van het A la mode palette, maar ook de rest van de producten mag er zijn. Jullie hebben nog de foto''s tegoed van de producten, die nog steeds te koop zijn bij alle winkels van The Body Shop, maar online shoppen kan ook! Kijken jullie even mee?De verpakkingen vind ik er erg leuk uitzien, lekker fris en hip, daarnaast zijn de verpakkingen ook gemaakt van stevige materialen. Tijdens de feestdagen collectie heeft The Body Shop vaak palette''s die verpakt zijn in een (stevige) kartonnen verpakking, persoonlijk vind ik dat minder mooi en handig. Vandaar dat ik blij ben met de kunstof verpakkingen van deze Brush with fashion collectie. Er zijn twee oogschaduwpalette''s (EUR 24,00) uitgebracht, de vrij natuurlijke Boho palette en de opvallende A la mode palette, beide palette''s hebben een mini-brush van goede kwaliteit en een mini oogpotlood in resp. bruin en zwart. De oogpotloden zijn niet zo prettig omdat ze heel hard zijn, geen aanraders dus. Maar de oogschaduws zijn wel prettig in gebruik en van goede kwaliteit, de zilveren kleur Futuristic in het A la mode palette is ronduit spectaculair.

De lipproducten van deze collectie zijn de bekende Hi-shine liptreatments (EUR 14,00) maar ze hebben we een andere verpakking en een kwastje ingebouwd. De hi-shine liptreatments smaken en ruiken lekker fruitig en geven een mooie glans, ze geven weinig kleur af en plakken nogal, toch vind ik ze heel fijn. De Tailored cheek tint (EUR 12,00) is een grappig product, het is een transparante vloeibare blush die als deze eenmaal is aangebracht langzaam van kleur veranderd. Des te meer je de blush inwrijft, des te heftiger de blushkleur. De Illuminating face base (EUR 18,00) geeft een grauw uitziende huid een opfrisser door deze een mooie, gouden glow te geven die beslist niet glitterig of te glanzend is. De face base voelt licht en luchtig aan en ruikt heel fruitig, het is beslist geen foundation maar probeer het vooral eens uit, je zult verrast zijn over het resultaat op een bleke grauwe huid. De Mascara super volume (EUR 12,00) geeft de wimpers iets meer volume en lengte, maar het is geen heel bijzondere mascara. De formule is vrij licht en daardoor is het resultaat natuurlijk te noemen, prima als je daarvan houdt natuurlijk. De houdbaarheid is redelijk, even bijwerken halverwege de dag is eigenlijk wel noodzakelijk om een goed effect te krijgen.

De Brush with fashion collectie is slechts tijdelijk verkrijgbaar bij de winkels van The Body Shop, zorg dus dat je de producten zeker niet misloopt, ze zijn echt de moeite waard, zeker het prachtige A la mode palette. Er zijn ook verschillende leuke accessoires te koop met dezelfde print als de producten, echt leuk en vooral ook goed te betalen. Kortom, op naar The Body Shop en lekker gaan uitproberen of jij net zo enthousiast bent als ik. Bezoek vooral ook even de webshop van The Body Shop waar je de producten ook kunt bestellen : www.thebodyshop.nl

Kijk vooral ook nog even het onderstaande filmpje om een nog beter beeld te hebben van de producten.

Bijdrage van Debbie

Deel dit artikel
Back to top