Algemeen

Win een Mádara giftset!

Ik heb vandaag een heerlijke groene winactie voor jullie in petto van Mádara. Dit is een prachtig natuurlijk merk uit Letland, een klein landje in Noord Europa, in het Baltisch gebied, dat erin geslaagd is om veel onbezoedelde en natuurlijke plaatsen te behouden. De verzorgingsproducten van Mádara zijn van hoge kwaliteit en zijn daarnaast enorm fijn en prettig in gebruik. Kortom, tijd voor een leuke actie! Lees verder en win! Vanaf vandaag tot en met volgende week dinsdag 5 april organiseren wij samen met Besopure.nl deze fijne winactie waarbij wij twee keer een A Miracle of Nature giftset mogen weggeven met een waarde van 15 euro per set. De pakketten bevatten een Intensive hydrating cream (25 ml), Regenerating lip balm (fullsize) en een Deep moisture hand cream (75 ml). Deze pakketjes zijn ideaal voor dames en heren die graag kennis willen maken met Mádara. De producten zijn heerlijk en vooral de Regenerating Lipgloss en de Deep Moisture hand cream zijn fantastisch. Kennen jullie het gevoel dat je een handcrème eigenlijk het liefst tien keer per dag willen gebruiken, ook als het eigenlijk niet nodig is? Dit zul je ervaren wanneer je voor de eerste keer deze handcrème hebt geprobeerd. De geur is zo enorm lekker (marsepein!) dat je direct verkocht bent! Tijdens deze winactie heb je meerdere winkansen. Je kunt namelijk deelnemen op twee verschillende manieren: Allereerst kun je een reactie achterlaten in dit artikel, maar je kunt op maandagavond 4 april ook deelnemen aan onze Retweet actie op Twitter. Hieronder de deelname mogelijkheden op een rijtje: Op maandagavond 4 april geef ik via een Twitter RT actie een  giftset weg:

  • Houd mijn twitter account (@wenvers) in de gaten en RT de speciale win-actie boodschap zodra deze in jouw timeline verschijnt.
  • Volg @Besopure op Twitter
  • Uiteraard kun je alleen winnen wanneer je beide accounts volgt
  • Aan het einde van de RT actie kiezen wij een winnaar. Heb jij gewonnen, dan verneem je dat nog dezelfde avond. Stuur dan jouw adresgegevens via een DM en wij zorgen ervoor dat Besopure.nl jouw prijs na de winactie toestuurt.
Via onze website geven wij ook nog een giftset weg. Om kans te maken willen wij graag dat je hieronder antwoord geeft op de volgende vraag:
  • Welk product van Mádara zou jij graag een keertje willen uitproberen?
  • Laat jouw reactie achter voor dinsdag 5 april 2011 (20.00 uur).
  • Let goed op dat je een correct email adres gebruikt zodat wij op woensdag 6 april 2011 contact met de winnaar kunnen opnemen.
  • Het pakketje zal door Besopure.nl rechtstreeks verzonden worden naar de winnaar.

Meer informatie over de producten van Mádara kun je vinden bij Besopure.nl. Heel veel succes! Bijdrage van Wendy

Deel dit artikel
Back to top