Nagel & Handen

Review: Lush - Tiny Hands serum

Na afloop van de enorm gezellige Lushious Beauty LUSH Dirty VIP avond hebben veel dames (en heren) nog even fijn kunnen Lush shoppen. Ik zag  een heleboel heerlijke producten in mandjes worden gedeponeerd en gelukkig heb ik een aantal lieve dames ook nog even persoonlijk kunnen adviseren. Een van de producten die ik veelvuldig voorbij zag komen was het Tiny Hands serum. Natuurlijk heb ik dit handserum de afgelopen periode voor jullie getest, dus lees verder voor meer informatie en afbeeldingen.

Dit Lush handserum zorgt ervoor dat je handen weer lekker zacht worden en zalig ruiken. Het is de bedoeling dat je (net zoals bij de Lush massage bars) het serum even verwarmt tussen de handpalmen zodat de olie begint te smelten, met deze olie smeer je jouw huid vervolgens in en klaar ben je.



Nu moet ik bekennen dat ik serum een beetje onder vind doen aan de mogelijkheden van deze magische handjes. Een serum staat natuurlijk voor intens en krachtig maar ook als handcrème en zelfs als nagelriemolie kun je de Tiny hands meer dan goed gebruiken. De hand/nagel/nagelriem crème in vaste vorm bevat arganolie, aloë vera, cacao- en sheaboter. Dit zijn allemaal heerlijke en verzachtende ingrediënten die ook nog eens zeer verzorgende eigenschappen bevatten. Het parfum is gecomponeerd door Simon, hij gebruikte onder meer vanille, kamille en goudsbloem.



Dit product is eigenlijk een klein beetje de opvolger van The Soft Touch. Lush kenners onder ons kennen deze intens voedende handcrème (ook in vaste vorm) misschien nog wel. Ik vond persoonlijk de geur van The Soft Touch niet zo heel prettig. Deze was vol, romig en een tikkeltje vanille achtig. Tiny Hands heeft een lichtere en meer frisse bloemige geur die mij zo nu en dan zelfs een beetje aan gras doet denken. Tiny hands doet trouwens vermoeden dat het product niet zo heel groot is, maar op de afbeelding hieronder zie je dat dit eigenlijk wel erg meevalt. Het serum past net in een vierkante Lush tin. Dit kun je goed zien op de afbeelding hieronder.



Ik gebruik dit product een keer per dag als handcrème door het serum even kort te verwarmen en de olie in te masseren. Neem hierbij ook de nagelriemen even mee. Heb jij last van droge nagelriemen of velletjes rondom je nagels? Haal dan in de loop van de dag de Tiny Hands even kort langs je nagelriemen en masseer de olie goed in. Het serum trekt vooral wanneer je een normale laag aanbrengt zeer snel in.



Kunnen jouw handen (en voeten) wel een klein extraatje gebruiken? Smeer dan een flinke laag van het serum op jouw handen of voeten en trek een paar katoenen handschoenen of sokken aan (niet verkeerd om hoor! *wink*). Laat het serum een uurtje intrekken. Wanneer je vervolgens je handschoentjes of sokken weer uittrekt masseer je het restant nog even goed in de huid. Resultaat? Ultiem zachte, gehydrateerde en poezelige handen en voeten! Het Tiny Hands serum EUR 7.95 (60 gram) is verkrijgbaar bij de verschillende Lush filialen en natuurlijk ook via de Lush mailorder. Hier vind je nu ook alle leuke, lekkere en mooie paas- en lenteproducten. De paas-producten zijn zoals ieder jaar weer gelimiteerd uitgebracht, dus wees er op tijd bij!

Bijdrage van Wendy

Deel dit artikel
Back to top