Nieuws

Dior Summer Electric Tropics make-up

Vanaf 13 april 2011 zul je in de luxe parfumerieën de fijne zomer make-up collectie van Dior kunnen vinden, de collectie heeft de naam Electric Tropics gekregen. Dat belooft natuurlijk veel goed, tenslotte wanen we ons gedurende de zomermaanden graag even in de tropen. De collectie bestaat uit een aantal mooie producten voor een gezonde, frisse en stralende teint, maar vooral de nagels zullen deze zomer bij Dior opvallen. Kijk snel verder.... De make-up collectie is uiteraard geïnspireerd door de Pret-a-Porter fashion collectie van deze lente en zomer. Een collectie vol met bloemmotieven, jurken met zonnige prints en exotisch borduurwerk in sensuele silhouetten, de matrozenuniformen worden versierd met kant, haaienleerprint, bloemen en palmbomen uit de Stille Zuidzee, kortom kleurrijk en tropisch! Zoals meestal bij de make-up collecties van Dior zijn de producten vrijwel allemaal limited editions, dat is best jammer want eigenlijk vind ik de Diorskin Nude producten musthaves gedurende het hele jaar. Tenslotte willen we het hele jaar door die fijne healthy glow op ons gezicht, juist in de winter kunnen we die wel gebruiken. Maar goed, op zich niet zo''n probleem om in de zomermaanden een kleine voorraad van de producten in te slaan! En natuurlijk zijn de nagellakjes ook geweldig en vooral knallend, maar de musthave''s zijn toch zeker de Summer powders! Diorskin Nude Glow Healthy Glow Summer Powder in twee varianten Aurora 001 (lichte huid) en Sunset 002 (gebruinde huid) (limited edition) EUR 45,00 Het collector’s item van deze zomer is dit poeder met een geweldige print, die je direct doet denken aan een mooi, geweven couturestofje. Het geheim van dit natuurlijke effect is dat elke harmonie bestaat uit een combinatie van vier tinten. Elk van deze tinten vangt een facet van het licht op, waardoor de huid in de eerste zonnestralen een stralende teint krijgt. Dior Vernis in 2 kleuren Paradise 558 en Aloha 638 (beide limited edition) EUR 31,00 inclusief topcoat! Twee nieuwe flashy die samen worden verkocht met een extra glanzende topcoat zodat de nagels er deze zomer echt uitknallen, de kleurtjes zijn geweldig als je al een beetje bruiner bent geworden!

Dior Addict Crystal Gloss in 4 kleuren Eclat de Pêche 037, Sirop de Pêche 047, Eclat de Rose 077 en Sirop de Rose 087 (allemaal limited editions) EUR 27,00 Deze ‘watergloss’ geeft de lippen een absoluut zomerse kristalglans en maken deze lekker vol, waarbij ze ook nog eens extra gehydrateerd worden. Diorskin Nude Glow Healthy Glow Summer Fluid Sunkissed Charme in twee varianten Rosy Nude 001 en Honey Nude 002 (beide limited editions) EUR 45,00 Een zomerse fluid die de huid een vleugje kleur geeft, maar nog meer bedoeld is om de huid een gezonde, stralende teint te geven met die zo gewilde "glow". De frisse textuur verandert op de huid in een lichte poederfinish, hierdoor is het een prima product om te gebruiken als je zomers liever geen foundation draagt.

 

Diorskin Nude Glow Healthy Glow Complexion Enhancer (limited edition) EUR 45,00 Deze Complexion Enhancer vol met abrikooskleurige pigmenten is geschikt voor iedere huidskleur en zorgt ervoor dat een vale en saaie direct verleden tijd is! Een heerlijk product dat je kunt gebruiken onder een foundation, maar ook prima los kan gebruiken. Dior 5 Couleurs in 2 varianten 534 Rosy nude (limited edition) en 745 Rosy Tan EUR 55,50 De ogen blijven deze zomer rustig en naturel bij Dior, in contrast met de felle kleuren op nagels en lippen. De producten liggen vanaf 13 april 2011 in de winkels waar Dior make-up wordt verkocht zoals Parfumerie Douglas, ICI Paris XL, Sephora, MOOI Parfumerie en de Bijenkorf. Natuurlijk zullen jullie binnenkort nog enkele van de producten voorbij zien komen in een review, je dacht toch niet dat ik de nagellakjes kon weerstaan? Bijdrage van Debbie

Deel dit artikel
Back to top