Nagel & Handen

Sally Hansen: Complete Salon Manicure nagellak

Sally Hansen introduceerde deze maand een volledig nieuwe nagellaklijn genaamd Complete Salon Manicure. Deze nagellakjes bevatten een gepatenteerde formule die een combinatie van een base coat, nagelversterker/verharder, groeistimulerende behandeling en een top coat biedt. Ben je benieuwd naar deze nagellakjes? Lees dan snel verder voor meer informatie.

Sally Hansen noemt de nieuwe formule een complete manicure in één flesje. De samenstelling combineert op een handige manier een base coat, een nagelversterker/verharder, een groeistimulerende behandeling en een top coat met pure pigmenten in een nagellak. Op deze manier zorgt een enkel product voor de voorbereiding, verzorging en de afwerking van een mooie manicure.



In principe zou het zo moeten zijn dat twee laagjes van de nagellak voldoende is om een perfect resultaat te geven. Daarnaast zou de formule volgens Sally hansen zeker een week moeten blijven zitten, zonder beschadigingen of bladderen van de nagellak. Natuurlijk heb ik de afgelopen periode de nagellakjes uitvoerig voor jullie aan mijn kritische test onderworpen en ik moet bekennen: Ik ben zeer aangenaam verrast. Allereerst was het natuurlijk best een grote opgave voor een nagellakliefhebber als ik om een nagellakkleur een week op mijn nagels te laten zitten. Daarnaast is het werk-technisch gezien ook niet zo heel handig, want voor NOTD artikelen heb ik natuurlijk wel mijn nagels nodig. Ik heb daarom een week lang een Sally Hansen Complete Salon Manicure lakje op een van mijn handen gedragen. Ach, ik word wel vaker vreemd aangekeken!



Resultaat? Ik kan niet anders dan beamen dat de nagellak prima aanbrengt en in twee laagjes een mooie en prima dekking geeft (op een enkele uitzondering na). De nagellak brengt snel en makkelijk aan, de brush is breed en zorgt ervoor dat je in een enkele beweging het volledige nageloppervlak kunt voorzien van nagellak. Hieronder een aantal van de kleuren op een rijtje: Zorg ervoor dat je de eerste laag goed laat drogen. Normaliter breng ik het tweede laagje vrijwel direct achter mijn eerste laagje nagellak aan, maar deze formule moet echt even ‘uitharden’. Na het aanbrengen van de tweede laag is het de bedoeling dat je de nagellak even goed laat drogen en klaar is je perfecte salon manicure. Na een week was de nagellak nauwelijks beschadigd. Er ontstonden op de laatste twee dagen wat slijtrandjes aan de toppen van mijn nagels maar dat was minimaal. Geen beschadigingen, geen bladderende nagellak. Al met al kan ik niets anders concluderen dat de formule werkt mits je de laagjes goed laat drogen. Op het moment dat je een volgende laag te snel aanbrengt ontstaan er belletjes in de formule en kun je direct opnieuw beginnen. De Salon manicure nagellakjes van Sally Hansen zijn een aanrader voor dames die op zoek zijn naar nagellak met een lange houdbaarheid zonder poespas, geen top coat, geen base coat, geen nagelverharders, twee laagjes nagellak en je kunt dagen door. Ook handig wanneer je op vakantie gaat! De Clear''d for Takeoff is trouwens een blanke nagellak met dezelfde lange houdbaarheid als de reguliere Complete Salon Manicure nagellakjes. V.l.n.r: Evening Fog, Pedal to the Metal en Black Platinum V.l.n.r: Red Zin (niet op de afbeeldingen) Fruti Petutie en Pink Slip

De Complete Salon Manicure nagellakjes (EUR 11,99 per stuk) van Sally Hansen zijn  in 13 verschillende kleuren verkrijgbaar bij ICI Paris XL. Volgende week zullen de kleurtjes ook nog even voorbij komen op mijn nagels, dus houd onze website in de gaten!

Bijdrage van Wendy

Deel dit artikel
Back to top