Nieuws

Eco zonneproducten: Snowberry Everyday SPF15

Vandaag is het wereld Aarde-dag en daarom starten wij vandaag met een mooi groen product! Pure Beauty Boutique is een fijne groene webwinkel met een hoog verwengehalte. Deze luxe eco webwinkel verkoopt onder andere een van mijn groene favoriete merken: Snowberry! Dit merk is bijzonder geschikt voor de gevoelige huid maar is ook een zeer effectieve anti-aging huidverzorging. Daarnaast zijn de verpakkingen lekker vrolijk. Helemaal nieuw is het assortiment is de Snowberry Everyday SPF15. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder voor meer informatie. Snowberry Everyday SPF15 is een licht en natuurlijk product dat speciaal is ontwikkeld voor dagelijkse bescherming tegen de zon. Het product is effectief en natuurlijk zonder chemische filters en zonder de huid wit of vet te maken. Een uitkomst voor dames (en heren) die hun gezicht graag goed beschermen tegen de zonnestralen, maar dit wel op een groene manier willen doen. De stralen van de zon zijn in principe onder te verdelen in twee categorieën: Allereerst zijn dat de UVA stralen die vroegtijdige huidveroudering veroorzaken en UVB stralen die oppervlakkige verbranding van de huid veroorzaken. UVA stralen zijn eigenlijk de volledige dag schadelijk (behalve de nacht) ongeacht de temperatuur. Het is dus echt enorm belangrijk om een product met SPF te gebruiken, niet alleen voor je lichaam, maar bij temperaturen zoals we de afgelopen dagen gewend zijn ook op het gezicht. Ben jij allergisch voor de meeste zonnebrandcrèmes (ivm de chemische filters), of heb je een zeer gevoelige huid? Dan zijn producten met Zinkoxide een uitkomst. Dit ingrediënt wordt geabsorbeerd in de huid, en het UV-licht blijft reflecteren zolang het op de huid zit. De Everyday SPF15 crème is met name geschikt voor de gevoelige huid. Het product biedt op een milde manier een 3-sterrenbescherming tegen UVA-stralen (volgens de "Boots-norm”), en heeft een beschermingsfactor 15 tegen UVB-stralen. Ik vind het totaal niet prettig wanneer een zonneproduct (vooral in het gezicht) vettig aanvoelt. De Everyday SPF15 is vederlicht qua structuur en voelt op de huid ook zacht en niet plakkerig aan. De tube is prettig in gebruik en doseert prima. Wat ik persoonlijk een prettige bijkomstigheid vind is dat dit product niet de reguliere en bekende zonnebrand geur bevat, maar een zachte bijna amandel achtige geur. Ik gebruik dit product momenteel onder mijn foundation, en dat werkt uitermate goed. Door Zinkoxide en Galanga-wortel te combineren met verschillende geweldige plantaardige ingrediënten zoals koffiebonenolie, sheaboter, inga- en frambozenolie, helpt Everyday SPF15 ook om de huid minder droog of ruw te maken, en rimpeltjes te verminderen, en dat is natuurlijk mooi meegenomen! Vergeet jouw huid bij blootstelling aan de zon niet minimaal om de twee uur in te smeren met voldoende crème. Ook na het zwemen, overtollig transpireren en afdrogen is het heel belangrijk je gezicht weer even te voorzien van een zonneproduct. Ingrediënten:

ZinClear IM50 CCT, Olivem 900, Montanov 82, Shea Butter, Coffee Bean Oil, Glycerine, Inga Oil Extract, Biovert Substrate Solution, Tego Galanga, Dermotec UV, DN-Age LS 9547, Helioguard 365,Aloe Vera Gel QM 200X, Tocobiol SF, Dihydroquercetin (DHQ).

De Snowberry Everyday SPF15 (EUR 28,00 – 50 ml) is een absolute aanrader en in Nederland verkrijgbaar bij Pure Beauty Boutique.Neem even een kijkje bij www.purebeautyboutique.nl en laat je verrassen door de interessante producten uit de Snowberry lijn. Bijdrage van Wendy

Deel dit artikel
Back to top