Swatches

Preview China Glaze Island Escape collectie

Na al het nagellakgeweld van gisteren kan ik jullie vertellen dat we nog lang niet klaar zijn met alle nieuwe nagellakjes die deze lente en zomer in de winkels zullen liggen. Vandaag is de beurt aan de zomercollectie van China Glaze met de tropische naam Island Escape, een collectie van 6 zomerse, tropische kleurtjes die jullie ook al hebben kunnen zien in dit artikel. Zoek je een tropisch blauw, ananasgeel of cocktail roze nagellakje dan kan dit weleens de collectie voor jou zijn, nu al bij enkele Nederlandse verkooppunten, hier alvast wat foto''s en swatches. Kijk snel verder.....De zes nagellakjes zijn verschillend van finish, er zijn glitter, shimmer en creme lakjes, voor elk wat wils dus eigenlijk. Toch vind ik de glitterlakjes geen "echte" glitterlakjes. Ja, er zitten hele fijne glittertjes in, maar die zijn best bescheiden om te zien en zijn ook nog eens heel simpel om te verwijderen. Maar laten we vooral even snel kijken naar de foto''s en de swatches op een nagelwiel. [caption id="" align="aligncenter" width="525" caption="China Glaze Cha cha cha, 108 degrees en Senorita bonita"][/caption] [caption id="" align="aligncenter" width="525" caption="China Glaze Blue iguana, Electric pineapple en Papaya punch"][/caption]

Op de bovenstaande swatches heb ik de lakjes in twee lagen aangebracht, zoals je ziet zijn de 108 degrees (roze), Senorita bonita (paars) en Blue Iguana (blauw) behoorlijk transparant gebleven. Niet iedereen is daar fan van, maar ik moet zeggen dat het effect door de fijne glittertjes in de lakjes toch wel leuk is. Daarnaast zijn de kleurtjes er ook wel geschikt voor, het geeft je inderdaad het gevoel alsof je jouw nagels in een tropische cocktail hebt gedipt! De Electrice Pineapple vind ik persoonlijk de minst interessante, het is een beetje aparte kleur die tussen geel en groen inzit, deze dekt wel prima trouwens.

De lakjes van China Glaze lakken erg fijn, drogen lekker snel en blijven behoorlijk lang zitten, zeker met een goede topcoat. De nagellakjes van China Glaze bevatten daarnaast geen DBP, tolueen en toegevoegde formaldehyde, wel zo veilig en prettig voor jouw nagels natuurlijk.

Momenteel zijn deze tropische lakjes al te koop bij Boozyshop.nl, voor EUR 5,95 per stuk, onze favoriete webshop Nailpolishfashion.nl krijgt de lakjes ook een dezer dagen binnen. We houden jullie op de hoogte en laten de lakjes natuurlijk ook nog even op onze nagels zien. Wat zijn jouw favorieten?

Bijdrage van Debbie

Deel dit artikel
Back to top