Nieuws

Doe mee met de speurtocht naar de Essence producten!!

Afgelopen week kreeg ik een groot pakket vol met Essence producten binnen, dat ik heel graag met jullie wil delen! Natuurlijk gaan we een deel van de producten gebruiken in onze filmpjes en artikelen, maar we hebben ook nog een heel groot deel (en dan overdrijf ik niet) bestemd voor een leuke en spectaculaire win-actie! Volgende week is het pasen en daardoor geïnspireerd gaan we vandaag van start met een speurtocht, waarbij jullie op zoek moeten gaan naar 11 afbeeldingen met Essence producten die ik ga verstoppen in de website in de aankomende dagen. Lees snel verder....Maar eerst even een paar foto''s van de prijs, het pakket bestaat o.a. uit alle nieuwe Essence Color & go nagellakjes, de schattige Show your feet lakjes, de Sun club spulletjes, 4 potjes lipbalm, 2 setjes mini lipglosses, de gel eyeliner en bijna alle Nail art toppers. Het pakket bevat o.a. meer dan 40 nieuwe, ongebruikte nagellakjes en dus nog veel meer andere producten, de waarde heb ik eigenlijk nog niet uitgerekend, maar die ligt in elk geval boven de EUR 125,00!!! Natuurlijk geven we ook nog 2 leuke pakketjes als troostprijzen weg, daarover zullen we jullie deze week nog even informeren! Goed, tot zover de prijs. Maar wat moeten jullie nu precies gaan doen? De aankomende week ga ik 11 afbeeldingen verstoppen in diverse artikelen op de website, allemaal bestaande artikelen, waarnaar jullie dus moeten gaan zoeken. Dat is misschien wel een beetje lastig daarom geef ik jullie iedere dag een hint zodat het zoeken makkelijker gaat, die hints geef ik via Twitter of Facebook (zorg dat je mij/ons dus volgt). Op de afbeelding zie je een Essence product, een letter en een cijfer, je moet alle 11 letters zien te vinden en van die letters maak je een woord, dat woord is uiteindelijk de oplossing. De speurtocht gaat vandaag zaterdag 16 april 2011 van start en de laatste afbeelding wordt geplaatst op maandag 25 april 2011 (dat is tweede paasdag), daarna kunnen jullie de oplossing per mail naar mij sturen en kiezen we een winnaar. Nog even de feiten op een rijtje:

  • de speurtocht duurt van zaterdag 16 april t/m maandag 25 april 2011, iedere dag verschijnt er 1 of meer afbeeldingen op de website
  • jullie moeten op zoek naar 11 afbeeldingen van een Essence product, voorzien van een letter en een cijfer (1 t/m 11)
  • de afbeeldingen staan in bestaande, reeds geplaatste artikelen, die niet persé iets met Essence te maken moeten hebben, op maandag 25 april plaatsen we de laatste afbeelding, dan pas is alles compleet, alle 11 afbeeldingen blijven t/m woensdag 27 april staan!
  • 3 keer per dag (''s ochtends, ''s middags en ''s avonds) geef ik jullie een hint via Twitter (volg @lushiousbabe) of via onze Facebook pagina
  • de redactie van LushiousBeauty beantwoord geen vragen over deze win-actie via mail, Twitter of Facebook!
  • verzamel de letters van de afbeeldingen, zorg dat je ze alle 11 hebt en probeer er een woord mee te vormen
  • heb je de oplossing? Stuur dan op 26 of 27 april 2011 een mail naar winactie@lushiousbeauty.nl met de oplossing en jouw naam & adres, eerder sturen heeft geen zin, die mailtjes verdwijnen de prullenbak in.
  • op 28 april 2011 maken wij de oplossing en de winnaars bekend op de website, hou dat dus in de gaten, de winnaars krijgen natuurlijk ook nog een mailtje van ons.
  • het pakket zal op 6 mei 2011 aangetekend aan de winnaar worden verstuurd.
Heel veel succes met zoeken!!!
Deel dit artikel
Back to top