Reviews

Swatches Urban Decay palette's Fun, Dangerous & Feminine

Gisteren liet ik julie al weten dat ik even snel geshopt had bij Sephora, maar ik heb het best wel goed gedaan....dat shoppen! Ik zag namelijk 3 nieuwe en leuke oogschaduwpalette''s die ik nog niet had, die verdwenen dus direct in mijn mandje, gek als ik ben op palette''s! Nu heb ik er al een paar...maar ja, er kunnen er altijd een paar bij, zeker zulke fijne palette''s als die van Urban Decay. Momenteel zijn er 3 palette''s tijdelijk te koop, naast de vaste collectie, het zijn the Dangerous, the Feminine en the Fun palette''s. Kijken jullie even mee naar foto''s en swatches?

 

De oogschaduwpalette''s bestaan elk uit 6 kleuren oogschaduws, bij de palette''s krijg je ook een mini-verpakking van de befaamde en geweldige Primer Potion, de oogschaduwprimer die al heel wat jaren mijn favoriet is. Maar dat is niet alles, je krijgt er ook nog een 24/7 glide on eye pencil bij, ook al zo''n fijn product dat tot mijn favorieten behoort!

De oogschaduws van Urban Decay zijn echt erg fijn en vooral gebruikersvriendelijk, ze hebben mooie kleuren met een fijne glans en vaak ook wat glitter. Met de oogschaduws is het makkelijk werken, ze zijn zacht genoeg om in één keer mooi aangebracht en geblend te kunnen worden, maar ook weer stevig genoeg waardoor de oogschaduws wel lang houdbaar zijn. De kleuren in de palette''s zijn mooi te combineren, maar natuurlijk kun je de kleurtjes ook apart dragen, je hoeft natuurlijk geen zes kleuren tegelijk te dragen, maar dat hadden jullie vast al begrepen! Laten we snel even gaan kijken naar de foto''s van de 3 palette''s. The Dangerous Palette (EUR 34,00) met daarin Oil slick, Haight, Rockstar, Mildew, Gunmetal en Virgin oogschaduws, een Rockstar 24/7 glide on eyepencil en een mini Primer Potion Greed (met gouden glans).

The Feminine palette (EUR 34,00) met daarin Aquarius, Stray dog, Darkhorse, Swf, Ecstacy en Midnight cowboy oogschaduws, de Zero 24/7 glide on eye pencil en een Primer potion in Eden (mat huidskleur).

The Fun palette (EUR 34,00) met daarin Sin, Woodstock, Flipside, Baked, Psychedelic Sister en Uzi oogschaduws, de Oil slick 24/7 glide on eye pencil en de Primer Potion Original (transparant).

De palette''s zijn alledrie gemaakt van stevig karton, zo stevig dat de palette''s er ook na langere tijd nog prima uitzien. Natuurlijk zijn ze wel iets kwetsbaarder als je ze bijvoorbeeld in een tas meeneemt, bescherm ze dus zorgvuldig als je ze mooi wilt houden. De oogschaduws zijn allemaal prima gepigmenteerd, al zijn er echte uitschieters zoals Darkhorse (feminine), Baked (fun) en de Rockstar (dangerous) die werkelijk barsten van het pigment, je hebt heel weinig nodig om de goede kleur te zien!

De oogschaduws van Urban Decay zijn wel allemaal vrij glitterig en glanzend, dat maakt ze heel mooi, maar persoonlijk hou ik ook wel van wat afwisseling in glanzend en mat, dat is het enige nadeel dat ik eigenlijk kan bedenken bij deze palette''s. Ik vind het echte aanraders en ze zijn slechts tijdelijk te koop bij alle filialen van Sephora, zoek ze in de aparte vierkante, hoge displays die meestal los in de winkel staan, daar staan eigenlijk altijd de tijdelijk verkrijgbare producten en de aanbiedingen op. De palette''s kosten EUR 34,00 per stuk maar zijn momenteel afgeprijsd naar EUR 28,90, 15 % korting dus, profiteer daar zeker nog even van! Shop ze! Op de website van Sephora vind je de adressen van hun filialen, www.sephora.nl, in de filialen Rotterdam en Den Haag vind je het meest uitgebreide assortiment van Urban Decay in Nederland.

Deel dit artikel
Back to top