Nagel & Handen

NOTD: Sally hansen Complete Salon Manicure nagellakken

In dit artikel hebben jullie alles kunnen lezen over de Sally Hansen Complete Salon Manicure nagellakjes die zij afgelopen maand introduceerden. Sally Hansen noemt de nieuwe formule een complete manicure in één flesje. De samenstelling combineert op een handige manier een base coat, een nagelversterker/verharder, een groeistimulerende behandeling en een top coat met pure pigmenten in een nagellak. Vandaag heb ik voor jullie mijn drie favorieten even op een rijtje gezet. Lees snel verder!

De unieke Complete Salon Manicure nagellakken bevatten een gepatenteerde formule die een combinatie van een base coat, nagelversterker/verharder, groeistimulerende behandeling en een top coat biedt. Daarnaast zijn de kleuren goed gepigmenteerd en dekkend waardoor twee laagjes van de nagellak voldoende is om een perfect resultaat te geven. Hieronder zien jullie direct mijn favoriet. Pink Slip is een semi transparante melk achtige nagellak die de nagels een mooi natuurlijke look geeft, maar zeer zeker wel aanwezig is. De nagellak bevat een klein zweempje roze en dat zorgt voor een warme uitstraling. Prachtig!

Evening Fog is ook een erg mooie kleur. Deze variant combineert grijs met een vleugje bruin/crème en dat maakt de kleur warm en draagbaar. Deze kleur maakt de huid niet lichter en dat is toch wel redelijk uniek bij een ‘grijzige’ tint.
Je hebt van die kleuren die je mooi vindt, of juist helemaal niet. Black Platinum is zo’n kleur. Ik houd zelf wel van zwarte nagellak, vooral wanneer ze een twist bevatten. Het viel mij op dat ten opzichte van de andere kleuren ik wat moeite had met de dekking van de nagellak. De andere kleuren gaven een prima dekking in twee laagjes en bij deze variant had ik toch wel drie laagjes nodig. Ik kan Black Platnum dan ook het best opschrijven als een bijna jelly achtige grijs/zwarte nagellak met een mooie zilveren/glitter.
De Complete Salon Manicure nagellakken brengen makkelijk aan. De brede brush zorgt ervoor dat je in een enkele beweging het volledige nageloppervlak kunt voorzien van nagellak. Na een week dragen is je manicure nauwelijks beschadigd. Er ontstaan op de laatste twee dagen wat slijtrandjes aan de toppen van de nagels, maar nog altijd prima draagbaar. De  nagellakjes (EUR 11,99 per stuk) van Sally Hansen zijn in 13 verschillende kleuren verkrijgbaar bij ICI Paris XL. Bijdrage van Wendy

Deel dit artikel
Back to top