Reviews

MAC Bronze Everyday

Onlangs heeft MAC zijn vaste "bronzing" collectie uitgebreid met een aantal producten, deze producten werden ieder jaar rond deze tijd uitgebracht in tijdelijk verkrijgbare collecties, maar gelukkig kun je ze vanaf nu altijd kopen, ongeacht welk seizoen! Want waar ben je eigenlijk zonder bronzer als je een mooie make-up wilt aanbrengen? Helemaal nergens, zonder bronzer is het gewoon niet af! MAC heeft een aantal mooie producten in hun Bronze Everyday collectie, ik heb er een aantal voor julie op de foto gezet, kijk snel verder.....

Op de foto zie je een aantal van de producten die je nu ook weer terugvindt bij de MAC counter, maar ik had de meeste producten al in huis, dat krijg je als je al een aantal jaren een echte MAC addict ben! Maar gelukkig vond ik toch nog een Mineralize Skinfinish natural die ik nog niet had, lucky me!

Op de foto hieronder de prachtige Soft & Gentle Mineralize Skinfinsh (EUR 27,50), die door MAC wordt omschreven als een Gilded peach bronze, het is een vrij lichte bronzer/highlight die heel geschikt is voor lichtere huidtypes.

Ben je wat donkerder van huid, dan is de Gold Deposit Mineralize Skinfinish (EUR 27,50) meer geschikt, al kun je dan de Soft & Gentle ook prima gebruiken. Ben je juist wat lichter, dan kun je de Gold Deposit (die wordt omgeschreven als Soft reflective golden bronze) ook prima als blush gebruiken.
Nieuw in het assortiment zijn twee kleuren van de Mineralize Skinfinish natural, op de foto zie je rechts de Give me sun (EUR 25,00) die wordt omschreven als Light summery peach tan. Het verschil tussen de "normale" Mineralize Skinfinish en de "natural" versie is dat de laatste geen shimmer of glitters bevatten, je kunt deze ook erg goed gebruiken als gezichtspoeder of bronzer, in het geval van de nieuwe kleuren. Heb je weinig dekking nodig, dan kun je de MSFN ook prima gebruiken als poederfoundation, er zijn heel wat kleuren verkrijgbaar en nu dus ook in een bronzerversie.
Op de foto''s hieronder zie je de Refined Golden bronzer (EUR 22,00) in de speciale verpakking van een eerdere collectie, in de winkel vind je deze kleur nu in de normale zwarte MAC verpakking. De andere kleur die je ziet is de Bronze (EUR 22,00), een mooie standaardbronzer die vrijwel voor iedereen geschikt is. De Refined Golden is een tikje lichter en wat beter geschikt voor een iets lichter huidtype.
Op de foto ligt ook nog een klein flesje, daarin zitten Lustre Drops in de kleur Sun Rush (EUR 25,00), een vloeibare highlighter/bronzer die je ook kunt mengen door een dagcreme of foundation om een leuk zomers effect te geven. Maar je kunt de Lustre drops ook voorzichtig aanbrengen waar je maar wilt voor een mooi glanseffect op jouw gezicht of lichaam, de Lustre Drops zijn heel vloeibaar en niet vet, blijven perfect zitten en geven echt een stralende look!
Hieronder swatches van de Lustre Drops Sun Rush, MSF Soft & Gentle en MSF Golden Deposit (van links naar rechts):
En natuurlijk ook nog swatches van de bronzers, van links naar rechts zien jullie : Refined Golden, Bronze en Give me sun.
Zoals gezegd is een goede bronzer echt onmisbaar, het geeft jouw make-up net even de "sunkissed" look die zo mooi is, zowel in de zomer als in de winter. Zorg er wel voor dat je een goede kleur bronzer kiest, ben je heel licht zoek dan een bronzer die niet te donker is en laat vooral oranje bronzers aan je voorbij gaan! Kies een grote poederkwast om de bronzer luchtig aan te brengen waarbij je je concentreert op de zijkant van jouw gezicht, misschien ken je het idee van een "grote 3" wel? Begin bij halverwege het voorhoofd en laat de kwast via de zijkant van jouw gezicht richting wang gaan, daarna ga je terug naar de zijkant en eindig je halverwege de onderkaak. Je maakt een vorm van een grote drie over jouw gezicht, zo breng je de bronzer mooi aan! Wil je advies? Vraag die dan gerust aan de MAC make-up artiesten, ze helpen je graag verder en zullen ook zoeken naar een geschikte kleur! Niet verlegen zijn, maar gewoon vragen, daar zijn ze tenslotte voor!
 
Heb jij al een bronzer in jouw stash en wil je ook nog iets kopen uit deze "collectie"? 
Deel dit artikel
Back to top