Algemeen

Welkom op Beautyscene!

Lieve lezers en lezeressen, welkom op Beautyscene! Misschien zijn jullie een tikje verbaasd na het zien van deze naam, maar wees gerust jullie zijn nog steeds aan het juiste adres. Vanaf vandaag zullen jullie het laatste beautynieuws, fijne reviews en veel meer niet meer vinden op LushiousBeauty, maar wel op Beautyscene. We nemen dus afscheid van de layout en de naam van LushiousBeauty....da''s best een beetje slikken!




Het komt voor de meeste van jullie waarschijnlijk als een totale verrassing, maar ik ben hier al bijna een half jaar mee bezig. Beautyscene is ontstaan als een samenwerking tussen Yourscene en LushiousBeauty. Yourscene kennen jullie misschien beter als eigenaar van de website''s Girlscene en Fashionscene, maar misschien hebben jullie hun laatste project ook al gespot op Net5? Want er is nu ook FashionsceneTV.

En nu is er dus ook Beautyscene, het online beauty magazine waarin we jullie lezeressen meenemen in onze wereld, de wereld van beauty met daarin de laatste nieuwtjes op het gebied van make-up, geurtjes, huid en haarverzorgingsproducten en nog meer moois. Eigenlijk verandert er voor jullie lezers niet zo heel veel, natuurlijk, we hebben een gewijzigde layout en de opzet is iets anders om te zien, maar jullie kunnen nog steeds de artikelen van LushiousBeauty lezen. We hebben alles gewoon meegenomen, ook de complete redactie, dus inclusief Wendy! Ook jullie worden automatisch naar Beautyscene gestuurd, maar natuurlijk kun je hier ook terechtkomen als je www.beautyscene.nl intikt.

Het zal best een beetje wennen zijn, ook voor Wendy en mij, maar ik weet zeker dat dit best snel zal gaan. Natuurlijk zullen we nog best wat dingen gaan aanpassen de komende tijd, zo zullen sommige, eerder geplaatste, artikelen er een beetje vreemd uitzien doordat de layout iets anders is, maar dat wordt vanaf de nieuwe geplaatste artikelen natuurlijk anders!

Maar eigenlijk heb ik nog veel meer leuk nieuws te melden....zal ik dat later op de dag nog even doen? Anders wordt het zo''n lap tekst! Snuffel maar lekker even rond op Beautyscene.nl en laat natuurlijk even weten wat jij ervan vind.

Deel dit artikel
Back to top