Algemeen

Onze nieuwe aanwinst, de lovely Charlotte

Zijn jullie al een beetje gewend aan de nieuwe layout? Het was vanmiddag een behoorlijk spannend moet ik zeggen toen de "virtuele" knop omging en LushiousBeauty transformeerder in Beautyscene! Maar gelukkig ging alles goed! En nu heb ik zoals beloofd nog een nieuwtje, lees snel verder!

Deze dag staat bol van leuke surprises want ik wil jullie graag voorstellen aan onze nieuwe aanwinst, Charlotte! Charlotte gaat vanaf deze week ook schrijven voor Beautyscene en daar zijn wij, Wendy en ik, bijzonder blij mee. We hebben heel wat weken flink gespeurd naar leuk & bijzonder schrijftalent met een passie voor beauty en ik denk dat we de juiste persoon hebben gevonden. We hebben inmiddels al wat gezellige uurtjes achter de rug, dus het zit wel goed tussen ons en daarbij kan ik jullie ook nog eens vertellen dat het een hele mooie dame is!

Meet Charlotte!
Maar Charlotte wil zich natuurlijk zelf ook graag aan jullie voorstellen:

Lieve lezeressen,

Onlangs werd ik door Debbie benaderd met de vraag of ik wilde bloggen voor BeautyScene. Ik hoefde nauwelijks na te denken, want ik zag het meteen helemaal zitten! Ik heb er dan ook ontzettend veel zin in om aan de slag te gaan en het werk van Debbie en Wendy aan te vullen met mooie artikelen.

Sommigen van jullie kennen mij als Pinky Polish, maar over het algemeen word ik gewoon Charlotte genoemd. Hoewel ik eigenlijk uit de regio Rotterdam kom woon ik inmiddels al weer drie jaar in het bruisende Amsterdam en ik heb het ontzettend naar mijn zin. In het dagelijks leven studeer ik Engelse Taal en Cultuur aan de UvA in Amsterdam. Welke kant ik uiteindelijk met mijn studie op wil weet ik nog niet precies, maar aangezien ik enorm veel plezier beleef aan het bloggen zou er zomaar een journalistieke toekomst voor mij in het verschiet kunnen liggen.

Mijn passie voor beauty begon al toen ik als 5-jarige een flinke ''stash'' badparels en aanverwante bad-producten bij elkaar had verzameld. Later breidde deze hobby zich uit en mijn tienerjaren bestonden voornamelijk uit het experimenteren met make-up. Het is dan ook geen verrassing dat ik nu, als 22-jarige dol ben op beauty. Van Catrice tot Chanel, van Lancôme tot L''oréal, ik vind het allemaal geweldig!

Op BeautyScene zal ik voornamelijk de drogisterij-merken voor mijn rekening nemen. Wat is er nou leuker dan prachtige, bereikbare en bovendien betaalbare cosmetica? Door alle luxe-merken zijn we soms geneigd deze merken over het hoofd te zien, maar tussen deze producten zijn meer dan genoeg pareltjes te vinden en die ga ik jullie laten zien. Daarnaast ben ik net als Debbie en Wendy een groot nagellak-liefhebber, dus jullie zullen vast en zeker genoeg mooie nagellakken door mij voorgeschoteld krijgen.

Ik heb er ontzettend veel zin in en ik hoop dat jullie mijn artikelen met veel plezier zullen lezen!

Liefs, Charlotte


Leuk nieuws toch? Jullie zullen heel snel van Charlotte horen en lezen! Wisten jullie dat jullie bovenaan de artikelen kunnen zien wie het schrijver van het artikel is? Momenteel sta ik nog bij alle artikelen i.v.m. de overgang, maar dat gaat snel veranderen, tenslotte verdienen Wendy en Charlotte natuurlijk ook de credits voor hun werk! 

Veel succes, Charlotte, wij kijken uit naar jouw artikelen!

Deel dit artikel
Back to top