Nagel & Handen

Koninginnedag: Oranje nagellak

Koninginnedag is een nationale feestdag en wordt al sinds 1949 gevierd op 30 april. Sinds 1980 wordt in jaren waarin Koninginnedag op een zondag valt (bijvoorbeeld in 2006), de dag op zaterdag 29 april gevierd. Saai verhaal? Ja, toch wel een beetje, want voor velen is er eigenlijk maar een ding belangrijk en dat is de kleur oranje: Geloof mij: vandaag komen jullie bij ons veel oranje tegen. 

Iedere keer wanneer ik een ‘extreme’ kleur bedenk waarvan het mij leuk lijkt jullie wat verschillende nagellakjes te laten zien denk ik bij mezelf: Maar daar heb ik er hooguit drie van! Dat was zo bij het uitzoeken van mijn gele nagellakjes voor het paas-artikel en ook toen ik bedacht dat een oranje nagellakjes artikel wel leuk zou zijn voor Koninginnedag moest ik even drie keer nadenken of ik wel genoeg exemplaren had. Het moeten tenslotte wel echt oranje nagellakken zijn. Geen koraal, geen zalm, nee: Oranje boven!Uiteindelijk heb ik dertien lakjes voor jullie geselecteerd (dus toch!) die op een dag als vandaag zeker niet misstaan. Trouwens, wees gerust want oranje is naast geel vooral gedurende de zomermaanden een hot item, dus je kunt jouw exemplaar zeerzeker vaker gebruiken!

Op de eerste afbeelding vind je onder andere de mooie warm oranje Life Preserver nagellak uit de Anchors Away collectie van China Glaze. In hetzelfde rijtje zie je een nagellakje dat ik even van dochterlief heb geleend. Binnenkort kunnen jullie alles lezen over de Hopscotch kids nagellak op waterbasis.

Inglot - 237, Hopscotch - Peter Pumpkin Eater, China Glaze - Orange Marmalade en China Glaze Life Preserver

 Hieronder zie je een van de nieuwe nagellakjes uit de Essence Colour & Go collectie genaamd Wake Up! De OPI In My Back Pocket is een van mijn persoonlijke oranje favorieten, deze is een aantal jarengeleden uitgebracht in de Brights collectie.

OPI – InMy Back Pocket, Color Club – Spellbound, Essence – Wake Up! En Pronails 211

De mooie Zoya Tanzy is onderdeel van de Sunshine collectie en tegelijk een preview, want ook deze collectie zullen jullie binnenkort nog even voorbij zien komen op onze website. OPI 18K Ginza Golds is uitgebracht in de Japanese collectie.

Zoya - Tanzy, OPI - 18K Ginza Golds en Orly - Old School Orange, Golds

Tot slot heb ik voor jullie twee fluor oranje kleuren uitgekozen (ik heb er nog een aantal maar eigenlijk zijn ze redelijk identiek). Allereerst de China Glaze Sun Worshipper, een licht oranje kleur waarvoor je bijna een zonnebril nodig hebt en Color Club I Always Get My Mandarin. Deze kleur is lichter en bevat een subtiele shimmer.

China Glaze - Sun Worshipper en Color Club - Club I Always Get My Mandarin

Dit waren natuurlijk maar dertien oranje nagellakken, maar er zijn enorm veel oranje varianten verkrijgbaar. Ik ben natuurlijk enorm benieuwd of jullie vandaag ook nog een oranje nagellakje dragen, of ben je volledig uitgedost en draag je ook een oranje pruik inclusief kroontje? Laat het ons vooral even weten!

Fijne Koninginnedag!

Bijdrage van Wendy 

Deel dit artikel
Back to top