Reviews

Essence You Rock! Eyeshadow Palette en Pocket Brush

Het festivalseizoen gaat snel weer van start en met de Essence You Rock!-collectie ben je helemaal in Rock ''n Roll-stijl! Deze Limited Edition-producten zijn inmiddels al hier en daar in de winkels gespot, dus het is de hoogste tijd voor een review.Eén van de eyecatchers van deze collectie is het mooie Rock Chick''s Palette (EUR 3,99). In dit doosje vind je zes oogschaduws, een zwart oopotlood en een dubbelzijdige applicator. Het doosje is van stevig karton en heeft een magnetische sluiting. Je kan hem prima meenemen in je tas, maar houd er wel rekening mee dat het karton wat kan gaan slijten.

esence you rock palette

Wat leuk dat Essence aan een potlood heeft gedacht! Dat maakt het palette echt een stuk meer compleet. Bovendien heeft Essence er deze keer ook voor gezorgd dat er niet alleen een sponsapplicator in het doosje zit, maar ook een kwastje met synthetische haren!

De kwaliteit van de oogschaduws is ook prima in orde. De meeste kleuren (met name de donkere tinten) zijn mooi gepigmenteerd en geven veel kleur af. De enige kleur die een klein beetje tegenvalt is de zachtroze tint, maar daar blijft het dan ook bij. Ook het oogpotlood is mooi zacht en romig, maar blijft ook nog eens verbazingwekkend goed zitten!Een ander leuk product uit deze collectie is de Pocket Brush (EUR 1,29). Dit is een haarborstel en spiegeltje in één! Een ideaal product voor in je tas, want zodra je hem inklapt is hij net zo groot als een kleine poederdoos en neemt dus nauwelijks ruimte in beslag. Handig om mee te nemen!

Uiteraard zijn er nog meer interessante producten in de You Rock!-collectie te vinden, waaronder een aantal prachtige nagellakken. Volgens mij heeft Wendy intussen de nagellakjes in huis, dus die zullen jullie binnenkort op Beautyscene zien verschijnen!

De You Rock! Trend Edition is inmiddels al in verschillende Kruidvat-filialen gesignaleerd, dus het zal niet lang meer duren voordat hij overal in de winkels ligt. Houd er rekening mee dat deze producten slechts tijdelijk verkrijgbaar zijn.

Deel dit artikel
Back to top