Nagel & Handen

Essie Wedding collectie 2011 - droeg Kate deze misschien?

Ieder jaar brengt Essie een wedding collectie uit, een collectie van nagellakjes speciaal samengesteld zijn voor bruidjes! Natuurlijk was de bruid van vandaag de wonderschone Kate Middleton en dus vroeg ik mij af of Kate misschien één van deze nagellakjes droeg? Wie wil er nu geen "Better together" lakje dragen?

Of zou Kate toch misschien gegaan zijn voor de lichtblauwe Borrowed & Blue, tenslotte brengt blauw toch geluk tijdens een bruiloft? Voor de meer intieme after party kan ze tussendoor snel even "First dance" aabrengen voor net een beetje meer pit! En droeg de Maid of Honor, Pippa Middleton, misschien wel de nude/beige "Made to honor"? Ik heb ze allemaal even op een rijtje gezet voor jullie!


Natuurlijk heb ik de lakjes ook even op een nagelwieltjes geswatcht, de kleuren zijn bescheiden en neutraal, iets wat de meeste bruidjes toch het liefste dragen op hun bruiloft. Maar natuurlijk kun je deze lakjes ook prima dragen als je niet gaat trouwen.....tenslotte is lichtblauw toch nog steeds wel behoorlijk hip! 

De nagellakjes van deze speciale Essie Wedding collectie liggen momenteel in de winkels en blijven ook gewoon beschikbaar, het is dus geen limited edition, al zullen de kleuren na een bepaalde tijd wel weer worden vervangen door nieuwe tinten. Als er een kleur heel veel gevraagd is, dan wordt die meestal opgenomen in de vaste collectie van Essie.

De nagellakjes van Essie kosten EUR 13,00 en worden o.a. verkocht bij Asos.com maar je vindt ze ook bij Skins en Boozyshop.

Deel dit artikel
Back to top