Nieuws

Moederdag win-actie : The Body Shop Dreams Unlimited kado

Volgende week zondag 8 mei is het moederdag, dat kan jullie toch eigenlijk niet ontgaan zijn? Heb je nog geen kado voor jouw moeder? Dan heb je bij ons kans om een mooi kado van The Body Shop te winnen! En ik heb ook nog nieuws voor onze Belgische lezeressen!Dreams Unlimited is de nieuwste geur van The Body Shop en ik moet zeggen dat het één van mijn favorieten is. Niet gek als je weet dat één van de ingrediënten oranjebloesem is, daar ben ik nu eenmaal gek op! Wil je meer weten over deze frisse en toch vrouwelijke geur, lees dan de review even terug die je vind in dit artikel.Speciaal voor jouw moeder, maar ook omdat we jullie graag een beetje verwennen als dank voor jullie steun bij de "geboorte" van Beautyscene, geven wij i.s.m. The Body Shop 5 heerlijke Dreams Unlimited kado-pakketten t.w.v. EUR 32,00 weg! In dat pakket vinden jullie de volgende producten:

- 50 ml Eau de parfum
- 250 ml Body wash
- 200 ml Body lotion

Is dat niet heel erg leuk? Nu vraag je je misschien af wat je hiervoor moet doen? Dat is simpel, we vragen je om onze fan van onze nieuwe BeautysceneNL Facebookpagina te worden en daarop een berichtje te plaatsen waarin je vertelt waarom jij vindt dat jouw moeder de liefste, mooiste en leukste is! 

 Dit kun je doen t/m woensdag 4 mei 2011 15.00 uur, daarna kiezen we 5 winnaars uit en die zullen het pakket nog voor moederdag van The Body Shop  ontvangen (geen garantie helaas omdat we altijd afhankelijk zijn van TNT). Zorg dus dat je woensdagavond even Facebook checkt om te kijken of jij de winnares bent! 

Succes!!

En zoals gezegd heb ik nog nieuws voor onze Belgische lezeressen, morgen, 30 april 2011 opent een nieuw filiaal van The Body Shop in Brussel waarbij er natuurlijk nog heel wat leuke actie''s gehouden worden. Kijk maar even:

Deel dit artikel
Back to top