Inspiratie & Tutorials

Oranje anyone? Ook na Koninginnedag fijn!

Misschien hebben jullie voor vandaag wel even genoeg oranje gezien? Maar als dat niet het geval is, heb ik nog wat mooie oranje make-up producten voor jullie, tenslotte kunnen we deze zomer echt niet om oranje heen voor lippen, nagels en wangen. 

Ik heb vandaag een greep gedaan in de redactie-kast en daaruit kwam heel wat oranje tevoorschijn. Natuurlijk best logisch omdat oranje echt hot is deze zomer, vooral op de lippen maar op de nagels kan het ook nog steeds, dat hebben jullie vanochtend gezien in het artikel van Wendy.MAC heeft prachtige producten voor op de wangen en lippen, de cream colour bases Rich Coral en Virgin Isle kun je eigenlijk prima voor beide gebruiken. De Optimistic Orange komt uit de MAC in Lilyland collectie en is inderdaad echt fel oranje, ook de Style blush is lekker oranje, maar dan wel iets transparanter en met een fijne gouden shimmer. 

Maar er is meer moois, wat dacht je van oranje TRIND (CC139), Alessandro (Long Island) en Revlon (Mad about mango) nagellak? De laatste heeft trouwens een fruitig geurtje, heel speciaal! Natuurlijk valt de Dior Aloha nagellak zelfs tussen al dit oranje geweld op, samen met de Obsessive Compulsive Cosmetics Lip tar in Safety orange (via www.promakeupstore.com). Natuurlijk mag mijn lievelingslipstick van Tom Ford, True Coral (via www.parfuma.com), niet ontbreken!

Ellis Faas heeft ook prachtige oranje & peachy Glazed en Milky lips (via www.ellisfaas.com of www.skins.nl), bijzondere lipglosses in een penvorm die lekker makkelijk zijn mee te nemen en prachtige kleuren hebben. De Glazed lips zijn transparanter en de Milky lips zijn mooie dekkende glosses, er zijn ook nog Creamy lips, dat is meer een vloeibare lipstick met prachtige glans. Wat verderop in het artikel zien jullie de swatches!

Op de foto hieronder de swatches van de Ellis Faas lips, van links naar rechts zien jullie de kleuren L204, L205 (beide Milky lips), L 305 en L307 (beide Glazed lips), zoals je ziet zijn de kleuren L204 en L305 echt behoorlijk oranje, de kleuren L205 en L307 zijn wat meer peachy ofwel perzikkleurig.Maar ook de andere lipproducten heb ik even voor jullie op een rijtje gezet, van links naar rechts zien jullie: OCC lip tar Safety Orange, Tom Ford True Coral, MAC Electro, Yves Saint Laurent Orange Sari, Illamasqua Flare (via www.asos.com), MAC Vegas Volt, Estée Lauder Coral Tangerine, MAC Kissable lipcolour in Exxhibitionist en Illamasqua sheer lipgloss Torture.Maar misschien zijn jullie ook nog even benieuwd naar de blushes en cream colour bases? Helemaal links zien julie trouwens de MAC pencil met de naam OJ, hij gaat uit de collectie, maar als je nog een oranje lippotlood zoekt is dit de kleur die je moet hebben! De andere producten zijn van links naar rechts : Optimistic Orange, Virgin Isle, Rich Coral en Style.Op de achtergrond van de foto''s zien jullie misschien nog wel wat lekkere "oranje" parfums, bijvoorbeeld de nieuwe versie van Beyonce''s Heat Rush. Maar Boss Orange Sunset, Prada Infusion fleur d''oranger, Biotherm Eau d''énergie en vooral de speciale zomerversie van Thierry Mugler Alien, Sunessence, mag in dit rijtje echt niet ontbreken!

Wat vinden jullie? Mag oranje ook na Koninginnedag? Wat mij betreft zeker, het is niet weg te denken uit mijn make-up & parfumstash zoals jullie kunnen zien!

Deel dit artikel
Back to top