Algemeen

Beautyscene nu ook te vinden op Facebook, Twitter & Bloglovin'

Jullie kunnen je misschien wel voorstellen dat het de afgelopen weken behoorlijk spannend en hectisch was op de Beautyscene redactie....nou ja, dat was toen natuurlijk nog de Lushious Beauty redactie. De overgang naar Beautyscene is heel goed verlopen, maar er zijn natuurlijk altijd nog zaken te regelen, lees even verder om goed op de hoogte te zijn!

Zoals jullie wel weten zijn wij behoorlijk actief op het gebied van social media, we twitteren en facebooken heel wat af! Maar nu we van naam zijn veranderd moeten er natuurlijk wel het een en ander aangepast worden, daarom lijkt het mij wel even handig om de nieuwe gegevens aan jullie bekend te maken.


Facebook : we hebben een nieuwe facebook pagina, helaas was het niet mogelijk om de naam van de Lushious Beauty facebook pagina te veranderen en dus moesten we helemaal opnieuw beginnen, maar dat gaat al best goed. Je vindt ons hier www.facebook.com/BeautysceneNL, we zouden het leuk vinden als je ons (opnieuw) wilt "liken"!


Twitter
: dat blijft eigenlijk gewoon bij het oude, zowel Debbie (twitter.com/lushiousbabe) als Wendy (twitter.com/wenvers) blijven hun eigen account gebruiken, we zouden het leuk vinden als je ons volgt! Onze nieuwe aanwinst Charlotte kun je ook op Twitter vinden (twitter.com/pinkypolish). Op onze persoonlijke Twitter accounts zul je een mix van persoonlijke & werk tweets kunnen lezen, met van tijd tot tijd leuke behind the scenes foto''s & tweets.
Er is echter ook een algemene BeautysceneNL twitter waar je voorlopig iedere dag meerdere keren geupdate wordt over de nieuwe artikelen die op Beautyscene verschijnen, volg ons dus via twitter.com/beautysceneNLEn dan hebben we ook nog Bloglovin voor de liefhebbers en zelfs ook nog een RSS feed, zodat je Beautyscene kunt volgens via Google Reader of andere programma''s! Het knopje met de RSS feed komt nog, maar voorlopig kun je de RSS feed vinden via www.beautyscene.nl/RSS

Zo, jullie zijn weer helemaal op de hoogte en kunnen ons weer overal volgen!! Binnenkort hopen we jullie ook een handige mobiele versie van Beautyscene te kunnen aanbieden, daar wordt hard aan gewerkt! Uiteraard staan wij open voor jullie feedback, dus als je nog iets mist op Beautyscene op het gebied van Social Media, just let us know! 

?>
Deel dit artikel
Back to top