Nagel & Handen

Dior Mitzah Bricard - Ebony & Camel

In een eerder artikel, dat jullie hier kunnen lezen, had ik jullie al kennis laten maken met de bijzondere, kleine, make-up collectie van Dior met de naam Mitzah Bricard. De drie producten waren slechts op enkele plaatsen in de wereld te koop, uitsluitend bij Dior boutiques, maar daar liet ik mij niet door tegenhouden.Zoals jullie kunnen zien heb ik de twee nagellakjes Ebony en Camel weten te bemachtigen, dat was helemaal nog niet zo simpel omdat wij in Nederland (en België) geen Dior boutique hebben. De dichtbijzijnste boutique was die in Parijs, maar gelukkig bood Ebay uitkomst en kon ik de nagellakjes kopen van een betrouwbare verkoper uit Azië.De twee lakjes zijn behoorlijk uniek en zijn nog niet eerder uitgebracht, de Camel is werkelijk wonderschoon en wat mij betreft ultra-chique! Deze lente zijn huidstinten en nudes natuurlijk helemaal hot in kleding, zeker als je deze combineert met lekkere felle tinten, daar past deze kleur heel goed bij.

De Ebony lijkt iets minder uniek, maar eerlijk gezegd is een echte donkerbruine nagellak die naar zwart neigt toch behoorlijk lastig te vinden volgens mij. Toch is het effect net iets minder hard dan echt zwart en dat heeft toch echt wel iets chics. Mitzah Bricard was een dame die gek was op kleding en accessoires met panterprint (die in haar tijd waarschijnlijk ook nog werden gemaakt van "echte" panters, dat is wat minder prettig natuurlijk), ook ik heb een er zwak voor, dus wat past er beter bij dan deze chique nagellak.

Natuurlijk heb ik de lakjes nog even voor jullie geswatched, helaas heb ik nog geen tijd gehad om ze op mijn nagels te swatchen, dat krijg je ervan als je een paar dagen naar Disneyland bent! Ik hoop dat jullie het mij vergeven! De lakjes dekken heel goed, de Camel dekt uitstekend in 2 laagjes en Ebony zou zelf met één laagje prima af kunnen.Jammer genoeg kan ik jullie geen verkooppunt aanraden dit keer, tenzij je er een tripje naar Parijs voor over hebt, maar daar zijn ze wellicht ook al uitverkocht. Ebay is natuurlijk een optie, maar koop wel alleen bij betrouwbare verkopers met voldoende feedback, dat is wel zo verstandig. De lakjes kostten $ 25,00 per stuk in de Dior winkels, op Ebay betaalde ik wel een beetje meer dan die prijs, maar ja....als nagellak addict had ik deze toch echt nodig. En tja, eigenijk heb ik dat mooie oogschaduwpalette ook echt wel "nodig", alleen de prijs valt een beetje tegen, daar moet ik nog even over denken hoor.....

Deel dit artikel
Back to top